Fiets tips Nederland

Nederland staat bekend als fietsland. Dagelijks springen we op de fiets op weg naar werk of school. Maar ook in onze vrije tijd brengen we graag tijd door op de fiets. Heerlijk genieten van de mooie landschappen dat Nederland biedt en onderweg kom je werkelijk van alles tegen! Online vind je veel fietstochten die zeker de moeite waard zijn om eens te rijden. Wij hebben de leukste 5 fietstochten voor jou op een rijtje gezet.

 1. Met stipt op nummer één zetten we de fietstocht over de Veluwe. Als je fietst over de Veluwe kom je veel diverse landschappen tegen zoals prachtige heidevelden. Je fietst over vlakke wegen en door heuvelachtige bossen. Onderweg kom je kuddes schapen, herten, zwijnen en nog veel meer dieren tegen. Een mooie en verrassende route voor alle fietsers!

 

 

2. Woon je in de Randstad of in het drukke centrum van Utrecht? Dan is een fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug echt iets voor jou! Dichtbij en toch een compleet andere wereld. Ideaal voor mountainbikers en wielrenners want dit gebied heeft heel veel heuvels.

 

 

3. Ameland, wie wordt daar nou niet vrolijk van? Met je fiets heerlijk rijden door de duinen en over het wad. Onderweg kom je de mooiste vuurtorens tegen en kun je even je fiets aan de kant zetten om een vuurtoren te beklimmen! Uiteraard kom je de leukste accessoires tegen die je mee wilt nemen als aandenken. Berg je aankopen op in een fietsmand, zo weet je zeker dat je ze onderweg niet zult verliezen!

 

 

4. Het Pieterpad. Dit is een hele lange route die je zeker niet in één keer hoeft af te leggen. Nee, je kunt iedere keer weer een gedeelte afleggen en de volgende keer verder gaan waar je bent gebleven. Deze route loopt namelijk helemaal van Pietersberg in Zuid-Limburg naar Pieterburen in Groningen.

 

 

5. Als laatste, maar zeker niet het minste is de route door Amsterdam. Geniet van de oer-Hollandse omgeving en verken de buitenwijken en stadsparken. Een ideale tocht voor op je stadsfiets!

 

 

Weet jij al welke tocht je graag wilt maken? Ga in ieder geval goed voorbereid op pad met voldoende eten en drinken. Je neemt dit allemaal gemakkelijk mee in een fietsmand of fietskrat. Op onze site vind je heel veel mooie fietskratten die niet alleen heel praktisch zijn, maar jouw fiets ook nog eens een stoere uitstraling geven!