We zitten nog midden in de winter, we hebben al sneeuw gehad, de wind is guur, het regent veel en er is zelfs een enorme storm geweest. Bomen op de weg, auto’s en huizen beschadigd en je kwam met je fiets al helemaal niet vooruit. Code rood noemt men dat, het was het beste om veilig in je beschutte huis te blijven. Ik ben echt geen fan van de winter, altijd maar een dikke trui aan, die warme sjaal om en liters thee of warme chocomel drinken om het maar warm te krijgen.

Nee geef mij maar de lente, bloemetjes die uit de grond komen, de eerste zonnestralen op je gezicht en het gefluit van vogels. Heerlijk als je voelt dat de winter bijna voorbij is en er mooier weer aan zit te komen. Het ruikt overal lekker naar pas gemaaid gras en iedereen is vrolijker! Je winterjas omruilen voor de zomer variant en weer fijn op je fiets overal naar toe!

Lente, daar moest ik ook meteen aan denken toen ik onze nieuw binnengekomen fietstassen zag. Stevige materialen met leuke vrolijke patronen zoals bloemen, polkadots of houd je toch meer van zwart/wit? Wij hebben het allemaal! Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwe Mara XL modellen van het merk Basil. Deze mooie witte tas met een prachtige bloemen print doet je meteen denken aan een heerlijke lente dag met misschien wel een lekkere picknick in het park:

En wat dacht je van deze print, deze tas staat leuk bij elke fiets! Een mooie blauwe barok print met handige gespen om de tas goed af te sluiten. De tas is makkelijk te bevestigen en er past genoeg in!

Ben jij meer van zwart/wit? Dan is de volgende fietstas wellicht iets voor jou! Een mooie zwarte fietstas met een wit hartjespatroon met mooie witte biezen en ook deze tas is makkelijk aan je fiets te bevestigen.

Daarnaast hebben wij ook de nieuwe fietstassen van New Looxs binnen. De dubbel dots collectie, deze tassen hebben een mooie stippen print. Ook deze tas hebben we in verschillende kleuren, zo past er altijd wel één bij jouw fiets en smaak!

 

Als laatste wil ik je nog de nieuwe Magnolia fietstassen van Basil laten zien. Deze tassen zijn voorzien van een vrolijke bloemenprint en fleurt je fiets hiermee direct op! En het leuke is dat wij bij deze fietstas ook bijpassende zadelhoesjes hebben! Zo maak je jouw fiets in één keer compleet!

 

Kijk dus snel of er een fietstas voor jou tussen zit! Heb je er een gevonden? Laat dan in een reactie achter welke fietstas jij hebt aangeschaft!