De leukste fietstassen voor jongens en meisjes


De zomervakantie is voor de meeste kinderen al weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen! Wellicht heb je de meeste spullen voor het nieuwe schooljaar al weer aangeschaft en zitten de eerste schooldagen er al weer op. Hoe ouder je wordt, hoe meer spullen je mee naar school moet dragen. Zeker wanneer je naar de middelbare school gaat zal je merken dat het steeds meer boeken en schriften worden die je bij je moet dragen. Vaak moet je ook net wat verder fietsen om op school te komen. Een onmisbaar artikel voor op de fiets is natuurlijk een fietstas. Je kunt in de fietstassen al je schoolspullen meenemen en je hoeft daardoor niet meer met zo’n enorm zware rugtas op je rug te fietsen. Door je boeken en schoolspullen in je fietstassen mee te nemen zorg je voor meer veiligheid op de fiets! En een fiets tas hoeft niet saai te zijn… Bij Pimpjefiets hebben wij de allerleukste fietstassen voor jongens en meisjes, dames en heren!

Jongens fietstassen

In onze categorie met jongens fietstassen vind je de meest stoere modellen die wij hebben. Het Cordo Rock model is een van de fiets tassen die erg populair is onder jongens. Dit model biedt veel ruimte voor spullen, is van erg stevig materiaal gemaakt en bevat verstevigende bodem- en zijkant platen. De tas is gemaakt van waterafstotend polyester. De tas heeft een mooie blauwe kleur en sluit door middel van klittenband. Naast dit model is ook het model Stardust van het merk Basil een van de favoriete fietstassen onder de jongens. Deze donkere fietstas heeft als print een aantal gekleurde sterren en stipjes wat zorgt voor een gave uitstraling. Basil is een bekend merk in fietsaccessoires en staat ook bekend om de goede en stevige kwaliteit. Kies je voor deze tas, dan weet je zeker dat je een goede tas in huis haalt waar je jarenlang plezier van zult hebben op de fiets.

Meisjes fietstassen

Ook voor meiden hebben wij leuke fietstassen in ons assortiment. De kinder afpaktas Bloom wit van het merk Basil is een van de meest populaire modellen. Deze vrolijke kinder fietstas zorgt voor een gezellige uitstraling aan jouw meisjes fiets. Naast dit model hebben we ook nog het hippe Fiori midi Ella model. Dit model is verkrijgbaar in drie kleuren, blauw, zwart en rood. Deze tassen hebben een leuke bloemige print. Deze tassen zijn van het merk New Looxs wat net als Basil bekend staat om de goede en stevige kwaliteit. Met een van deze kinder tassen heb je een mooie én kwalitatieve fietstas waar je jaren mee vooruit kunt!

Ben je al wat groter en fiets je al op een fiets voor volwassenen? Dan is het aanbod voor jou nog veel groter! We hebben namelijk een heel groot assortiment met dames fietstassen en heren fietstassen. Wanneer jouw fiets groot genoeg is, is het zeker de moeite waard om het grote assortiment eens te bekijken!