Het is officieel al herfst! De ochtend begint donker, de wind gaat stevig waaien en de lucht is grauw. Je stapt vol goede moed op je fiets en komt terecht in zo’n vervelende plensbui en natuurlijk heb je ook wind tegen. Dit seizoen zullen wij weer allerlei weersomstandigheden trotseren en om dit wat gemakkelijker te maken hebben wij een aantal stevige fietstassen en andere fietsaccessoires in ons assortiment.

Je wilt natuurlijk niet dat jouw dure laptop of je belangrijke papieren kletsnat worden. Dan is het belangrijk om een stevige, waterafstotende fietstas aan te schaffen. Zo hebben wij bijvoorbeeld fietstassen extra sterk in ons assortiment. Deze tas hebben wij in verschillende kleuren, scheurt niet en verkleurt ook niet! De dubbele fietstassen zijn handgemaakt van ijzersterk vrachtwagenzeil en staalgaren

Of wat dacht je van fietstassen waterdicht bisonyl. In deze fietstas passen veel spullen want de tas heeft een literinhoud van 30 liter. De tas is erg stevig en geschikt voor de e-bike! Ook heeft deze tas reflectie zodat je goed te zien bent in het donker.

Nu heb je je stevige waterdichte fietstas binnen, maar je moet natuurlijk zelf ook droog op je bestemming aankomen. Wij hebben veel verschillende regenkleding in ons assortiment. Poncho’s zijn al lang niet meer gênant om te dragen, wij hebben ze namelijk in heel veel verschillende kleuren en modellen. En zeg nou zelf, het is toch fijn om niet de hele dag in die zeiknatte, stinkende kleding rond te lopen? Ook hebben wij regenpakken en regenjassen in ons assortiment! Functioneel, betaalbaar en snel leverbaar!

Je bent bijna klaar, je hebt je fietstas, je poncho en wat mist er nu nog? De lampjes natuurlijk! Het wordt s’ ochtends donker en dan moet je goed zichtbaar zijn op de fiets. Anders krijg je misschien een boete of nog erger, een ongeluk! In het donker ben je erg slecht te zien voor automobilisten, dus zijn goede lampjes een must om aan te schaffen. Wij hebben erg leuke nieuwe lampjes binnen gekregen van het merk Urban Proof! Deze lampjes zijn op elke fiets te bevestigen en hebben wij in veel verschillende kleuren! Ook hebben wij sinds kort spaakverlichting in ons assortiment, erg leuk voor op de kinderfiets.

Zo, nu heb je alles wat je nodig hebt om veilig en droog op je bestemming aan te komen! Kijk voor andere leuke producten   snel verder op onze website!