De populairste fiets artikelen voor de zomer 2017!


De zomer is begonnen en het is al weer heerlijk weer buiten. Dit is voor velen een reden om weer lekker op de fiets naar het werk of naar school te gaan. In dit blog lees je fietsaccessoires trends van deze zomer.

De meest populaire fietstassen van de afgelopen tijd zijn de volgende fietstassen:

1. De PTT post fietstassen. We hadden ook niet anders verwacht. Deze gave fietstassen zijn onwijs populair. Ze zien er natuurlijk geweldig uit en bieden ook veel ruimte voor het vervoeren van je schoolartikelen, werk spullen of boodschappen.


2. Fietstassen New Looxs Fiora Ella. Deze fietstassen hebben een erg leuke print met bloemetjes. De fietstassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en bieden veel ruimte. Een groot voordeel van deze fietstassen is dat ze waterdicht zijn. Dit is erg prettig in het regenachtige Nederland. Niet alleen het model Fiora Ella is een populair model, ook de andere modellen van het merk New Looxs zien er erg leuk uit en zijn allemaal van stevige kwaliteit.

3. Fietstassen Basil Elegance. Deze tassen hebben zoals de naam het al zegt een elegante uitstraling. De prachtige print van bloemen op een mooie, rustige achtergrond geven een leuke uitstraling aan je hele fiets. De print op de tassen is niet te druk, maar toch sierlijk wat voor de elegante uitstraling zorgt. De tassen zijn voorzien van een aansnoerkoord.
Naast deze leuke fietstassen hebben we nog veel meer hippe fietsaccessoires die erg populair zijn. Hieronder volgt een lijstje met de meest populaire accessoires van de afgelopen tijd

1. Fietsslingers. De slingers met leuke, vrolijke gekleurde bloemen geven een erg gezellige uitstraling aan je fiets. Vooral de fietsslinger met grote witte bloemen is erg populair. Je kunt je fietsmand of fietskrat met de slinger versieren, je kunt de slinger echter ook door je bagagedrager knopen of misschien wel onder je zadel of aan het frame van je fiets. We hebben in ons assortiment maar liefst 18 verschillende fietsslingers met verschillende bloemen en in verschillende kleuren. De fietsslingers zijn zeer goedkope decoratie voor je fiets, vanaf slechts € 2,95 heb je al een leuke fietsslinger.

2. Spaakkralen. Ook de spaakkralen zijn nog niet verleden tijd. Zeker niet zelfs, ze zijn namelijk nog steeds onwijs populair! De gekleurde balletjes aan je spaken geven een vrolijke uitstraling aan je fiets. Het ziet er speels en gezellig uit. Vooral kinderen vinden de spaakkralen erg interessant vanwege de verschillende kleurtjes en het geluid wat de kraaltjes maken wanneer je gaat fietsen. W hebben de kralen niet alleen in deze kleuren, we hebben ze ook in het glow in the dark voor een speciaal effect!

3. Fietsbellen. Voor fietsbellen ben je in onze webshop aan het juiste adres. De hipste fietsbellen vind je in ons uitgebreide fietsbellen assortiment. Zo hebben we de grote ding dong fietsbel in wel 6 verschillende effen kleuren en meer dan 20 ding dong fietsbellen met leuke printjes zoals stippen, bloemetjes, dieren en kleuren mixjes. Naast de ding dong bellen hebben we ook fietstoeters en fietsbellen in de vorm van leuke dieren, voetballen, theepotten, bloemen, kompassen en zelfs een fietsbel met een spiegeltje!