Een fietsmand is altijd handig!

Heb jij dat ook altijd? Wil je even een boodschapje gaan doen en het is heerlijk weer. Maar toch moet je de auto pakken, omdat je de boodschappen anders niet met je meekrijgt. Dan is een mooie fietsmand echt iets voor jou! Hier kun je kleine boodschapjes prima in vervoeren. Dus lekker fietsen met dit mooie weer! Fietsmanden zijn er in alle soorten en maten, dus voor ieders wat wils. De meeste fietsmanden zijn ook nog eens super makkelijk aan het stuur van je fiets te bevestigen. Sommige fietsmanden kun je zelfs gewoon aan je stuur haken en er dus ook erg eenvoudig weer afhalen. Dit is erg handig, want op deze manier kun je de fietsmand gewoon lekker meenemen de winkel in en heb je in de winkel ook gelijk een mandje om je spulletjes in te doen.

De meeste fietsmanden zijn geconstrueerd van riet. Dit is een erg stevig materiaal, het kan zwaardere spullen ook goed houden en het zal zeker niet zomaar kapot gaan. Wil je liever een fietsmand van staal? Dit kan ook! Ook staal is een zeer stevig materiaal.

Verder hebben we ook de populaire bakkersmanden binnen ons assortiment. Deze kun je niet aan je stuur bevestigen, maar zet je op de voordrager van je fiets. Deze manden zijn er met en zonder klep. Het voordeel van een fietsmand met een klep is dat niemand kan zien wat er in je fietsmand zit én je spulletjes blijven lekker droog! Bakkersmanden hebben we in verschillende maten en kleuren. Zo hebben we ook speciale kinderbakkersmanden. Zo'n kinderfietsmand is erg klein en dus zeer geschikt voor op een kinderfiets!

Vind jij je fietsmand een beetje saai? Versier hem dan met mooie bloemenslingers! Deze hebben wij in veel verschillende kleuren! Maak jouw fietsmand helemaal eigen met deze leuke fietsaccessoires. Hang ook wat fietsslingers om je fietsstuur heen zodat het één bonte stoet wordt.