Een nieuwe fiets voor minder dan €30,-!


Een nieuwe fiets is in veel gevallen niet nodig om je fiets een andere uitstraling te geven. Met de juiste goedkope fietsaccessoires kun je je fiets een hele andere look geven! Bij Pimpjefiets vind je onder anderen hele leuke fiets slingers, fiets stickers, fiets bellen, stuurbloemen, fiets bloemen vaasjes en nog veel meer!

In dit blog vertellen we je hoe je voor minder dan € 30,- je fiets een geheel andere look kunt geven!

Stap 1. Maak je fiets schoon, dit kan al wonderen doen en een hele verandering opleveren ;)

Stap 2. Plak een aantal leuke fietsstickers op het frame van je fiets. In het assortiment van Pimpjefiets vind je een ruim assortiment met een heleboel verschillende fietsstickers. Het aanbod varieert van bloemen stickers in diverse kleuren tot dieren stickers met katten, honden, schildpadden, dolfijnen, giraffen, lieveheersbeestjes, vlinders en meer. Een stickervel van a4 grootte vol met de hipste fietsstickers bestel je al voor slechts € 4,95!

Stap 3. Zoek een leuke fietsbel uit. Een fietsbel heeft iedereen nodig in het verkeer. Het dient voor je eigen veiligheid en voor de veiligheid van andere verkeersdeelnemers. En omdat je er voor je eigen veiligheid toch een op je fiets wilt, waarom zou je dan geen onwijs hippe fietsbel kiezen? Een fietsbel met stipjes, bloemetjes, vogeltjes, aardbeien en kersjes of smileys bijvoorbeeld! Een fietsbel kan al een hele andere uitstraling geven aan je fiets en ze zijn al verkrijgbaar vanaf slechts € 3,95!

Stap 4. Maak een keuze tussen een leuke fietsmand of een fietskrat voor aan je stuur. Ze zijn onwijs handig in gebruik, je kunt er veel spullen in vervoeren en behalve dat zien ze er ook super leuk uit! Denk bijvoorbeeld aan een hippe rieten fietsmandje aan je stuur, of een fietskrat in een leuk vrolijk kleurtje. De keuze is reuze bij Pimpjefiets.nl! En dat al vanaf € 19,95 (fietsmand) en € 13,95 (fietskrat).

Stap 5. Kies een leuk zadelhoesje wat past bij jou en bij je fiets. Een zadelhoesje maakt jouw fiets herkenbaar en je hebt geen last meer van een nat zadel na een hevige regenbui! Ruitjes, stipjes en andere printjes, je vindt ze allemaal in de categorie zadelhoesjes! En dat vanaf slechts € 2,95!

Stap 6. Fietsslingers, het is de trend van het moment! Bij Pimpjefiets vind je ze in alle kleuren. Je kunt de fietsslingers om je fietskrat of fietsmand heen draaien, je kunt ze echter ook aan je bagagedrager vast maken of misschien wel om je frame. Een slinger is een leuke en vooral goedkope fietsaccessoire, voor slechts € 2,95 heb je namelijk al een leuke fietsslinger!

Volg je stap 1 t/m 6 dan heeft je fiets een compleet andere look voor minder dan € 30,-!

Na het volgen van deze stappen heb je al een fiets met een compleet andere look! Wil je je fiets toch op een iets andere manier pimpen? Bij Pimpjefiets vind je naast deze leuke fietsaccessoires nog véél meer leuke spullen voor op of aan je fiets zoals fietstassen, fietskussens, diverse fietsverlichting en leuke fietsvaasjes.