Fietsaccessoires als Sinterklaas cadeau!


De Sint is weer in ons land en de kinderen zetten ’s avonds weer hun schoentjes neer in de hoop dat Sinterklaas of Zwarte Piet er een cadeautje in achterlaat. De meeste kinderen maken van te voren een verlanglijstje met daarop alles wat ze graag zouden willen krijgen van Sinterklaas. Heeft jouw kind nou nog geen verlanglijstje gemaakt of ben je op zoek naar een origineel cadeau waar je kind ook echt iets aan heeft? Lees dan in dit blog de leukste Sinterklaas cadeaus van Pimpjefiets.nl!

Kinderfietstas

Bij Pimpjefiets vind je héél véél fietstassen voor kinderfietsen. Een fietstas is voor ieder kind dat op de fiets naar school gaat een ideale manier om schoolspullen mee te nemen. Ook is het een leuke decoratie van de kinderfiets want de tassen bevatten vaak de leukste kleurtjes en prints! De fietstassen zijn geschikt voor zowel jongens fietsen als meisjes fietsen. Een kinderfietstas is al verkrijgbaar vanaf € 24,95 en een ideaal cadeau voor tijdens Pakjesavond op 5 december!

Kinderfietsmand

Een andere manier om je spullen mee te nemen op de fiets is door een fietsmand aan je fiets te monteren. In een fietsmand kun je al je spullen meenemen en het ziet er ook nog eens erg gezellig uit op de fiets. In onze webshop vind je speciale fietsmanden en fietskratten voor kinderfietsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, groottes en vormen.

Fietsverlichting

Een leuk cadeau en tevens een veilig cadeau zijn lampjes en sierverlichting voor op de kinderfiets. Bij Pimpjefiets hebben we de leukste lampjes voor op de kinderfiets. Nieuw dit jaar in ons assortiment is de spaakverlichting met ledlampjes. In verschillende kleuren en zelfs met leuke figuurtjes zijn deze fietslampjes verkrijgbaar. De spaakverlichting zorgt voor verlichting in je spaken en wanneer je fietswielen gaan draaien zal dit voor een leuk verlicht effect zorgen waarbij soms zelfs figuurtjes te zien zijn. Kinderen zijn dol op lampjes in hun fiets en als ouders zijnde is dit ook een cadeau die zorgt voor extra veiligheid wanneer je met je kind in het donker gaat fietsen. Zichtbaarheid is erg belangrijk in het verkeer!

Fietsaccessoires

Bij Pimpjefiets vind je een groot assortiment met fietsaccessoires. Van kleine versieringen tot grotere decoratie, je vindt het allemaal in de categorie met fietsaccessoires. Voor kinderen hebben we onwijs leuke fietsbellen, zadelhoesjes, fietsslingers, windmolentjes, fietstoeters, stuurbloemen, spaakkralen en fietsstickers in ons assortiment. Het zijn allemaal artikelen waarmee je de kinderfiets een coole uitstraling kunt geven. Perfecte cadeautjes voor in de schoen óf voor Pakjesavond op 5 december.

We begrijpen dat je je Sinterklaascadeautjes natuurlijk snel in huis moet hebben. Bij ons geldt, op een werkdag vóór 16:00 uur besteld is in 98% van alle gevallen de volgende dag al in huis!

Wij wensen alle kinderen een heel fijn Sinterklaasfeest!