Fietstassen voor de elektrische fiets.

Je ziet ze steeds vaker, elektrische fietsen… de trend van het moment! Handig voor iedereen die wel een extra zetje in de rug wenst tijdens het fietsen. Het fietsen met een elektrische fiets is niet geheel moeiteloos, maar het is minder vermoeiend dan het fietsen op een standaard fiets. Je fietst op normale wijze echter zal je merken dat het veel gemakkelijker werkt en dat je in hogere snelheid vooruit gaat!

Wij krijgen vaak de vaak welke fietstassen geschikt zijn voor de e-bike. We hebben hiervoor een speciale categorie aangemaakt: e-bike fietstassen. Hierin vind je een ruim assortiment aan leuke fietstassen voor de elektrische fiets. Hieronder vertellen we je over een aantal populaire fietstassen voor de e-bike.

Fietstassen Basil Boheme Indigo:
De Boheme Indigo fietstas kunnen we het best beschrijven als een klassieke, retro fietstas. Deze fietstassen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Het zijn erg stevige fietstassen van erg goede kwaliteit, ze zijn gemaakt van waterdicht polyester wat er voor zorgt dat je spullen in de tassen droog zullen blijven. De fietstassen kunnen afgesloten worden door middel van een aansnoerkoor. Met deze fietstassen zal je niet onveilig fietsen want op de achterzijde zitten reflectie strips waardoor je goed zichtbaar bent voor het overige verkeer!Fietstas Basil Mara XXL:
Dit is de goedkoopste fietstas voor de E-bike uit ons assortiment. Dat maakt het voor velen de meest aantrekkelijke fietstas. Zoals de naam het al zegt gaat het hierbij om een grote fietstas met een inhoud van maar liefst 47 liter. Ook deze fietstas is gemaakt van waterdicht polyester. De fietstas is aan de bovenzijde voorzien van twee banden die over de bagagedrager liggen, het grote voordeel daarvan is dat de fietstassen goed gecombineerd kunnen worden met een kinderzitje of met snelbinders!


Fietstassen extra sterk:
Wanneer je een echte sterke fietstas wenst die niet verkleurt dan is dit de perfecte fietstas! Deze fietstassen zijn gemaakt van ijzersterk vrachtwagen zeil en staalgaren. Het ontstaan van scheuren in deze fietstas is daarom onmogelijk! Ook is deze fietstas absoluut waterdicht! Deze extra sterke fietstassen zijn verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren en natuurlijk geschikt voor gebruik op de elektrische fiets!