Grappige fietsbel kopen?

 

 

Wij Nederlanders zijn een kei in het decoratief en sfeervol aankleden van objecten. We steken vaak heel wat tijd en energie in de aankleding van ons huis. En nee, dat is beslist geen straf. Veel mannen, maar vooral vrouwen vinden het erg leuk om de keuken, de slaapkamer en woonkamer stijlvol aan te kleden. Maar daar blijft het niet bij want ook de auto van veel Nederlanders wordt vaak flink gepersonaliseerd. Met auto tuning en styling zorgen autoliefhebbers dat hun auto er superblits uitziet. En wat dacht je van agenda's en happy planners? Ook daar kunnen we uren in knutselen todat het gewenste resultaat bereikt is...

Wij Nederlanders houden ervan om alles wat we hebben sfeervol en stijlvol te maken. En dus mag de fiets ook zeker wel een styling ondergaan! Een van de eerste fietsaccessoires die wij voor onze fiets kopen zijn fietstassen. Een fiets zonder fietstas is voor veel mensen als een tennisbal zonder tennisracket. Voor veel mensen geldt ook dat de fiets hun enige vervoermiddel is. En dat betekend dat je vaak niet alleen jezelf met het rijwiel moet verplaatsen, maar ook spullen! Sommige spulletjes kun je eenvoudig onder de snelbinders achterop de bagagedrager doen. Maar boodschappen of sport spullen kun je beter in een fietstas, fietsmand of fietskrat vervoeren. Sommige personen hechten meer waarde aan een fietstas, een ander geeft de voorkeur aan een fietsmand. En sommige mensen kiezen ook voor een combinatie van fietstassen en een fietskrat of fietsmand. Op zich is dat niet eens zo'n hele verkeerde keuze. Sommige spullen zijn nou eenmaal handiger om voor in je fietsmand te vervoeren en sommige spullen vervoer je met voorkeur in je fietstas. Belangrijk bij de aankoop van een fietstas is het formaat, het materiaal én de kleur of de print. De kleur of print moet natuurlijk in een bepaalde mate overeenkomen met de kleuren van jouw fiets. Ik zeg wel overeenkomen, maar soms kan juist een schril contrast zorgen voor die ene X-factor. Je hoeft echt niet altijd op safe te gaan!

Met een fietstas alleen ben je er niet. Er zijn namelijk nog wat fietsaccessoires die qua veiligheid gewoon niet op een fiets mogen ontbreken. De fietsbel is er één van! Belangrijk hiervan is dat deze een luid en duidelijk geluid laat horen. Hierdoor gaan mensen al op tijd naar de kant zodat jij ze eenvoudig kunt passeren en je snelheid kunt blijven behouden. Wat fietsbellen betreft zijn we in een ware revolutie terecht gekomen. Moest je vroeger genoegen nemen met zo'n saaie metalen stuurbel, tegenwoordig geef je een Tringggg aan je hamburger, aan je vogeltje op boomstam of aan je voetbal. Fietsbellen zijn leuk geworden! Ze zijn grappig en maken je fiets leuker!

Voetballiefhebbers kunnen dan ook massaal gaan voor een ware voetbal fietsbel, voor golf liefhebbers verkopen we een golf bel en voor basketballers bestaan er zelfs basketbal fietsbellen. Voor mensen die liever met etenswaren worden geassocieerd hebben we een gave Big Mac Hamburger fietsbel, we hebben grappige paprika bellen in de kleuren geel, rood en groen en de roze appel bel van het merk Liix. Voor art mensen hebben we een serie fietsbellen met Keith Haring ontwerpen en voor kinderen de leuke lieveheersbeestjes en de dieren fietstoeters en fietshoorns. Veel dames kiezen voor het leuke theepotje of het vogeltje dat al klingelend tegen een boom aan tikt. Heren gaan voor de fietsbel kompas en de grote dingdong fietsbellen in effen kleuren. Met zoveel keus is er eigenlijk ook wel voor ieders wat wils!

Natuurlijk heeft pimp je fiets nog veel meer te bieden! Hier vind je namelijk niet alleen fietsaccessoires voor je fiets. Maar ook hele handige accessoires die je zelf kunt dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een veilige fietshelm of een lichtgewicht regenponcho. Zorg dat je je regenponch altijd bij je hebt, dan wordt je nooit letterlijk en figuurlijk door het weer overdonderd. Wil je je fiets pimpen met één van onze leuke fietsaccessoires? Neem dan eens een kijkje op onze site. Voor de meest hilarische en grappige fietsbellen klik je hieronder op het woord fietsbel.

>>>>>>  fietsbel  <<<<<<<<