Waarom een fietsmand?

Het is weer zover! Maart is begonnen, dit betekent hopelijk ook dat het betere weer er weer aan zit te komen en het tijd is om alle fietsen er weer bij te pakken. Zeg nou zelf, wat is lekkerder dan jezelf voortbewegen per fiets met het zonnetje in je rug? Juist, niets!

Vaak wanneer je op de fiets weggaat heb je vaak ook spullen die je mee dient te nemen. Uiteraard kun je deze altijd kwijt onder je snelbinders of wanneer je deze hebt ook in je fietstassen, maar wist je dat je tegenwoordig ook super leuke fietsmanden kunt krijgen?

Waarom zou je een fietsmand aanschaffen? Buiten dat de fietsmanden er super leuk uitzien zijn ze ook erg praktisch. Voor iedere maat fiets is er wel een fietsmand te krijgen. Deze kunnen worden bevestigd op het stuur van de fiets of op een voordager. Het voordeel van een fietsmand boven een fietstas is dat deze zich voor je neus bevindt.

Doordat de fietsmand aan de voorzijde van de fiets geplaatst wordt kun je altijd makkelijk je spullen in de gaten houden! Zo voorkom je bijvoorbeeld dat iemand spullen ongezien van je meeneemt, dat er per ongeluk onopgemerkt iets wegwaait of van je fiets valt. Geen gedoe meer met je schooltas onder de snelbinders proppen in de hoop dat deze goed blijft zitten. Leg je tas eenvoudig in je fietsmand en klaar is kees!

Heb je een kleine dierenvriend die graag overal met je mee naartoe gaat? Zelfs voor het vervoer van je kleine viervoeter zijn speciale dieren fietsmanden ontworpen! Sommige zijn van boven helemaal open en sommige manden hebben een extra omhulsel aan de bovenkant zodat je zeker weet dat de kleine niet kan ontsnappen.

Zin in een leuke picknick? Zelfs hiervoor is een fietsmand super handig en leuk! Stop je fietsmand vol met allerlei lekkere versnaperingen en dek het geheel af met een groot kleed. Fiets naar een heerlijk plekje in het park en pak zo je fietsmand van je fiets af om de picknick te beginnen! De mand ziet er leuk uit, is functioneel en makkelijk om mee te nemen ook buiten het fietsen om!

Waar wacht je nog op? Scoor nu nog een leuke fietsmand voor op jou fiets voor het mooie weer begint!