Menig fietser is bekend met het merk Basil. Maar het kan zijn dat jij dit merk nog nooit eerder voorbij het zien komen of dat je hier graag wat meer informatie over wilt hebben. In dit blog vertel ik je wat meer over het merk Basil en over onze Basil collectie.

 

Basil is een familiebedrijf dat 40 jaar geleden is opgericht. Ze zijn begonnen met het op maat maken van fietstassen. Het uitgangspunt van de oprichters was – en is nog steeds- mooie artikelen voor op de fiets maken dat het fietsen nog aantrekkelijker en leuker maakt. Altijd gebaseerd op de wensen van fietser. Basil staat voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Basil is een echt Nederlands merk dat over de hele wereld bekend is.

 

Onze Basil collectie

 

Basil is heel populair. Wij hebben dan ook een ruime collectie van dit merk. In ons assortiment vind je fietsmanden, bagagedragers, fietskratten en fietstassen. En niet zomaar fietstassen! Nee, er is werkelijk voor ieder wat wils. Of je nou op zoekt bent naar een Basil fietstas voor op je E-bike, een afpakfietstas of een fietstas met een mooie bloemenprint. Je vindt het allemaal in onze webshop! De fietstassen zijn allemaal gemaakt van waterdicht of waterafstotend materiaal. De perfecte fietstas dus voor iedereen die door weer en wind op de fiets stapt! Je hoeft zeker niet altijd veel te betalen voor kwaliteit. Je hebt een Basil fietstas namelijk al vanaf € 15,95!

 

Pimp je fiets met Basil fietsaccessoires

 

Wist je dat Basil ook hele fietsaccessoires heeft om je fiets te pimpen? Zo hebben we prachtige grote dingdong fietsbellen, fleurige zadelhoesjes en grote stuurbloemen. Sommige fietsbellen en zadelhoesjes hebben dezelfde print als een fietstas van Basil. Leuk om met elkaar te combineren! Zo creëer je een heel mooi geheel op de fiets. Alle ogen zullen op jouw fiets gericht zijn zodra je deze hebt gepimpt met de fietsaccessoires van Basil!