Basil Fietstassen, fietsmanden en andere fietsaccessoires

Basil is een familiebedrijf dat 40 jaar geleden is opgericht. Ze zijn begonnen met het op maat maken van fietstassen. Het uitgangspunt van de oprichters was – en is nog steeds- mooie artikelen voor op de fiets maken dat het fietsen nog aantrekkelijker en leuker maakt. Naast fietstassen maakt het bedrijf nog heel veel andere fietsaccessoires waaronder fietsmanden, fietskratten en fietsbellen. Altijd fietsaccessoires zijn gebaseerd op de wensen van de fietser. Het merk staat voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Basil is een echt Nederlands merk dat over de hele wereld bekend is.

Het eigentijdse merk is heel populair. Wij hebben dan ook een ruime collectie van dit merk. In ons assortiment vind je fietsmanden, bagagedragers, kratjes, zadelhoesjes, fiets bloemenslingers en fietstassen. En niet zomaar fietstassen! Nee, er is werkelijk voor ieder wat wils. Of je nou op zoekt bent naar een Basil fietstas voor op je E-bike, een afpakfietstas of een fietstas met een mooie bloemenprint. Je vindt het allemaal in onze webshop! De tassen zijn allemaal gemaakt van waterdicht of waterafstotend materiaal. De perfecte tas dus voor iedereen die door weer en wind op de fiets stapt! Je hoeft zeker niet altijd veel te betalen voor kwaliteit. Je hebt een Basil fietstas namelijk al vanaf € 15,95!

 

Pimp je fiets met Basil fietsaccessoires

 

Wist je dat Basil ook hele fietsaccessoires heeft om je fiets te pimpen? Zo hebben we prachtige grote dingdong fietsbellen, fleurige zadelhoesjes en grote stuurbloemen. Sommige fietsbellen en zadelhoesjes hebben dezelfde print als een fietstas van Basil. Leuk om met elkaar te combineren! Zo creëer je een heel mooi geheel op de fiets. Alle ogen zullen op jouw fiets gericht zijn zodra je deze hebt gepimpt met de fietsaccessoires van Basil!