Urban proof


Onlangs hebben wij een nieuw merk opgenomen in ons assortiment, Urban Proof!

Een samenwerking tussen Dutch Perfect en U+ Crative Concepts heeft ertoe geleid dat Urban Proof ontstond.
Beide bedrijven zagen een grote kans om een nieuw merk op te zetten.
Een nieuw merk, dat kon prima! De kansen op de markt lagen erg hoog, beide zagen ze in dat er maar weinig concurrenten echt uniek waren in wat ze deden. Urban Proof is gespecialiseerd in het maken van kwaliteitsproducten voor de fiets. Dit bedrijf staat voor kwaliteit, goede prijzen en een lange levensduur van de producten.

Onze collectie telt veel leuke vrolijke gezellige kleuren. Het zijn echt producten om je fiets heel leuk mee op te pimpen. Denk hierbij aan vrolijke fietsbellen, super gave hangsloten, leuke fietszadels en mooie stijlvolle fietskratten. Nu de winter er weer aan zit te komen en het eerder donker begint te worden hebben wij ook fietslampjes en fietstassen met reflecterende strepen toegevoegd aan ons assortiment. Hoe tof is dat!

Het is ook mogelijk om fietsaccessoires met elkaar te combineren. Door bijvoorbeeld een fietsbel uit te kiezen met dezelfde print als het zadel. Zo pimp je je fiets in een keer al heel snel op. Hoe makkelijk en leuk is dat! Zo hebben wij bijvoorbeeld het zadel LIPS en daarbij past de fietsbel LIPS, wil je het helemaal afmaken dan hebben we ook nog een zadelhoesje LIPS die daar aan toegevoegd kan worden. Hoe gekker hoe beter! 

Urban Proof heeft ook té gekke kratten in hele leuke kleuren. Deze fietskratten zijn erg stevig en handig, zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je boodschappen of je schooltas vervoeren. Je hebt geen last meer van een lamme arm door een te zware tas die je de hele weg vast moet houden. En in zo’n land als Nederland kan het   verstandig zijn om je regenpak ook in je fietskrat te leggen, zodra het begint te regenen heb jij altijd je regenpak bij de hand. Kortom is het dus een erg fijne manier om je spullen in mee te nemen.