Met je hond in de hondenfietsmand op de fietsNiets is gezelliger dan samen met je hondje op stap te gaan. Niet iedere hond kan veel kilometers naast de fiets lopen. In dat geval kun je je hondje gezellig meenemen in een hondenfietsmand! Bij Pimpjefiets vind je drie verschillende soorten hondenfietsmanden, in dit blog vertellen we je over de verschillen tussen deze drie hondenfietsmanden.

1. Hondenfietsmand antraciet
Deze fietsmand is van het merk Rixen Kaul en is van erg goede kwaliteit. De fietsmand heeft een beschermhoes tegen regen zodat je hondje lekker droog blijft wanneer het regent. Het leuke aan deze hondenfietsmand is dat deze aan het stuur bevestigd kan worden en je dus altijd zicht hebt op je hondje en dat maakt het fietsen wel erg gezellig! Voor de bevestiging aan het stuur dien je het bevestigingsonderdeel bij de fietsmand te bestellen. De fietsmand kan maximaal 7 kilo dragen. De fietsmand heeft een kussen en een bevestigingspunt voor de halsband van je hondje.
2. Hondenfietsmand Ferplast grijs
Dit is een stevige hondenfietsmand gemaakt van stevig kunststof. Deze fietsmand kan aan het stuur bevestigd worden, daarvoor dien je wel het stuurbevestigingsonderdeel bij te bestellen. Ook deze fietsmand heeft een kussen en een bevestigingspunt voor de halsband van je hondje. De fietsmand kan een maximaal gewicht dragen van 7 kilo. Deze hondenfietsmand heeft twee nylon vakken aan de achterzijde waar je gemakkelijk wat accessoires in kan meenemen zoals bijvoorbeeld speeltjes, een hondenriem en koekjes.


3. Basil hondenfietsmand Pasja
Deze hondenfietsmand van het merk Basil is wat groter dan de anderen en kan daardoor ook meer gewicht dragen. Honden tot wel 20 kilo kunnen in deze fietsmand worden gedragen. Deze fietsmanden zijn niet geschikt voor aan het stuur maar dient bevestigd te worden op de bagagedrager van de fiets. De hondenfietsmand heeft een kussentje waar je hond heerlijk op kan genieten tijdens jullie fietstocht. De fietsmand is gemaakt van riet en dat geeft een leuke uitstraling. Jij en je hond zullen urenlang plezier hebben tijdens de fietstochten met deze leuke hondenfietsmand.