Pimp je fiets!


Hoi allemaal, ik ben Linda, ik heb gisteren mijn fiets versiert met leuke accessoires van Pimpjefiets. In dit blog zal ik jullie uitleggen hoe ik dit heb gedaan en welke artikelen ik heb gebruikt.

Dagelijks kom ik met mijn fiets naar het werk, ik woon namelijk in de buurt en hoef dus maar 10 minuutjes te fietsen. Op het werk ben ik verantwoordelijk voor het inpakken van bestellingen van de webshop Pimpjefiets. Ik kom dus dagelijks de leukste fietsaccessoires tegen. Dit inspireerde mij om mijn eigen fiets te gaan pimpen. Aan het eind van de middag heb ik een aantal leuke artikelen bij elkaar gepakt en vervolgens heb ik mijn fiets een compleet nieuwe look gegeven!

Ik hou van vrolijke kleurtjes en ik ben ook gek op bloemen. De combinatie is dan ook kleurrijk en met verschillende fiets slingers met bloemen. Ik begon met het kiezen van een fietstas met een bijpassend zadelhoesje. Ik hoefde er niet lang over na te denken, de fietstas Lilly Hanna rood van het merk New Looxs met zadelhoesje wanderlust rood van het merk Basil vind ik het aller leukst. Ze passen heel goed bij elkaar. Een voordeel van deze fietstas is dat het een afpak fietstas is en deze dus ook als bijvoorbeeld boodschappen tas gebruikt kan worden (dat ga ik doen :)).

Na het kiezen van een fietstas en een zadelhoesje ben ik gaan zoeken naar leuke accessoires. Zoals ik al zei houd ik van kleurtjes en mag het een hele vrolijke fiets worden. Ik koos de fietsslinger grote bloem geel om het frame van mijn fiets mee te versieren. Ik heb de slinger simpel om het frame heen gedraaid en deze vast gemaakt bij het stuur en de andere kant boven het slot van mijn fiets. Ik werd dol enthousiast van het resultaat, waarop ik besloot om nog meer bloemen uit te zoeken. De stuurbloem Basil dahlia paars en de bloemslinger grote bloem wit laten mijn stuur er vrolijk en gezellig uit zien. Alsof dat nog niet genoeg is, heb ik ook nog een leuke fietsbel uitgezocht. Het is de XL fietsbel polkadot stippen geworden. Deze fietsbel maakt een luid geluid en is daarom niet alleen super leuk om te zien maar is ook erg praktisch.

De fiets zag er op dit moment al erg vrolijk en speels uit, alleen miste ik nog wel iets… Ik ben nog een aantal rondjes door het magazijn gaan lopen en heb het gevonden! Een fietsmand voor aan mijn stuur. Ik had geen groot budget meer maar gelukkig hebben we in het magazijn ook goedkope fietsmanden waardoor ik de keuze makkelijk kon maken. De fietsmand is zwart van kleur en ik heb deze wederom versiert met een vrolijk gekleurde fietsslinger, dit keer een roze.

Hieronder het resultaat! Ik ben gisteren naar huis gefietst met een big smile op mijn gezicht. Ik fietste nog even langs de supermarkt en kreeg al verschillende complimentjes onderweg. Ik ben super blij met het resultaat!