Regenponcho kopen? Kijk en vergelijk...

Regenponcho's

Deze hippe regenponcho's zijn perfect wanneer je op een regenachtige dag toch op de fiets wilt stappen. De regenponcho's zijn namelijk zo gemaakt, dat je deze over je fiets kunt hangen. De poncho's beschikken over een speciaal doorzichtig vlak wat je over je lamp kunt laten vallen zodat het licht goed zichtbaar blijft. De poncho's zijn in veel leuke kleurtjes verkrijgbaar en kosten slechts €14,95! Je blijft lekker droog onder deze poncho en kunt tóch je fiets pakken op een regenachtige dag. Je trekt de regenponcho gemakkelijk over je kleren en ook makkelijk weer uit wanneer je op je bestemming bent gearriveerd.Regenpak

Moet je de hond uitlaten, nog naar de supermarkt lopen of ga je lopend naar je werk? En dat terwijl het regent? Daar hebben we vaak niet zoveel zin in. Met een regenpak kom jij droog aan op je bestemming! We hebben een 2-delig regenpak wat bestaat uit een regenjas en een regenbroek. De regenjas bevat een capuchon wat er voor zorgt dat ook je hoofd en haar niet nat worden. De regenpakken zijn in twee kleuren verkrijgbaar en in 3 maten. Zonder regenkleding kunnen je kleren drijfnat worden, en dat wil je natuurlijk niet als je de hele dag nog op je werk of op school moet zitten. Ook kun je er behoorlijk ziek van worden als je in natte kleren blijft lopen. De regenpakken zijn super voordelig en gemakkelijk aan en uit te trekken. Er wordt een speciaal tasje bij geleverd waarin je je regenpak kunt opbergen en meenemen. Als je hem standaard in je tas bij je hebt, ben je altijd voorbereid op een regenbui en kun jij overal naar toe, ondanks de regen!
Wegwerp regenponcho's

Een echt budget regenponcho? Dat zijn deze wegwerpponcho's. Deze poncho's kosten slechts €2,50! Ideaal voor wanneer je een dagje weggaat en het plotseling gaat regenen. De regenponcho's hebben een capuchon waardoor ook je hoofd en haar beschermt wordt tegen de regen. Het zijn dan wel weggooiponcho's, maar wanneer je er zorgvuldig mee omgaat kun je ze meerdere malen gebruiken en blijf je meerdere regenbuien heerlijk droog. Kijk voor deze regenkleding en andere leuke en handige fietsaccessoires eens op de site van Pimpjefiets. Ons verrassende aanbod maakt veel mensen blij, dus laat je verrassen.