Laat je niet nat regenen, ga voor hippe regenkleding!


Natte kleding is niet fijn, zeker niet als je de hele dag nog op school of op je werk moet zitten. Laat je niet nat regenen en ga voor hippe regenkleding! Veel mensen dragen geen regenkleding omdat ze het niet mooi vinden, Pimpjefiets maakt daar verandering in, wij hebben namelijk erg leuke, hippe regenponcho's en regenjassen in ons assortiment, voor zowel kinderen als volwassenen!

Van regenponcho tot regenpak...


Om droog op je bestemming te arriveren is dit regenpak ideaal! Het regenpak bestaat uit een regenbroek en een regenjas. De regenjas beschikt over een capuchon. Deze regenjas houdt je droog in regenbuien en zorgt er voor dat je je bestemming droog bereikt. Het pak wordt geleverd in een handig, klein tasje. Stop dit tasje in je fietstas of fietsmand zodat je het altijd bij de hand hebt. Het regenpak beschikt over knopen en een ritssluiting en is verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en zwart. Je hebt de keuze uit vijf maten, S, M, L, XL en XXL. De regenbroek past bij de regenjas en er valt gemakkelijk in te bewegen wat erg fijn is als je bijvoorbeeld gaat fietsen.
RegenpakFietsen in een regenbui is erg vervelend, het liefst blijf je thuis, maar soms kan het niet anders en zal je er toch door heen moeten fietsen. Een regenponcho maakt dit heel wat minder vervelend! De regenponcho’s zijn speciaal gemaakt voor gebruik op de fiets. De regenponcho’s beschikken namelijk over een doorzichtig deel die je over je voorlicht heen kunt leggen, daardoor blijft je voorlicht zichtbaar en zullen auto’s je blijven zien. Erg veilig dus! Deze poncho’s zijn verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren zoals groen, roze en geel, maar ook in de wat minder opvallende kleuren zoals zwart en blauw. Elk regenponcho is van stevig en waterdicht PVC gemaakt en worden geleverd in een handig compact opbergtasje dat je gemakkelijk in je fietstassen of fietsmand met je mee kunt nemen.

Regenkleding fiets

 

 

Regenkleding voor kinderen


Ook voor kinderen hebben wij leuke regenkleding in ons assortiment. Wil je kind graag een mooie prinses, een stoere brandweerman of politieagent zijn? Dan zijn deze kinderregenjassen erg leuk! De regenjasjes beschikken over een capuchon en sluiten door middel van drukknoopjes. Voor zowel lange als kleinere kinderen zijn deze jassen geschikt, ze zijn namelijk verkrijgbaar in meerdere maten.


Kinder regenkleding