Fietskratten

Je hebt ze vast al eens gezien, de trend van het moment… Fietskratjes! Super leuk ter decoratie van je fiets, maar ook erg handig want je kunt er heel wat spullen in vervoeren. In dit blog vertellen we je over de vele voordelen van een fietskrat.

Een fietskrat heeft veel voordelen. Aller eerst is het natuurlijk super handig om je spullen in te vervoeren. In tegenstelling tot een fietstas is een fietskrat steviger. Je kunt je boodschappen er gemakkelijk in meenemen zonder dat ze geplet worden. Ten tweede geeft een fietskrat je fiets een super hippe look, ze zijn in vele kleuren te verkrijgen, de kans is dus groot dat er een kleur bij zit die leuk past bij jouw fiets! Als laatste is een fietskrat makkelijk te monteren. Je maakt hem simpelweg vast met enkele tyraps aan de voordrager op je fiets. Het zal je verbazen hoe stevig de fietskrat hierdoor vast zit!

Er zijn fietskratten in verschillende kleuren en maten. De een vindt een kleine fietskrat mooi, terwijl de ander juist een XXL fietskrat gaaf vindt! Je shopt ze bij Pimpjefiets allemaal! En in heel veel kleuren, van groen tot roze en van blauw tot geel.

Voor deze hippe, leuke fietskratten zijn speciale hoezen verkrijgbaar, zodat je je boodschappen of andere spullen ook nog eens droog over kunt brengen. Tevens geeft het een nóg gavere uitstraling wanneer je een fietskrathoes over je fietskrat heen hebt. Ook de hoezen zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, er is genoeg keuze om zelf je combinatie te kiezen. Het leuke van de hoezen is dat ze qua kleur en design te combineren zijn met onze fietskussens en zadelhoesjes. Doordat elk hoesje dezelfde print heeft creeër je een soort eenheid op je fiets en dat komt de fiets alleen maar ten goede. Om het geheel leuk af te kleden zou je rondom je fietskrat nog een paar bloemenslingers kunnen hangen. Zo'n bloemenslinger hang je eenvoudig aan je krat met tyrips. Gebruik geen plakband of iets dergelijk want dat laat onherroepelijk los. Om het geheel gezellig te maken maar misschien niet al te druk laten overkomen zou je witte fietsslingers in overweging kunnen nemen.


Fietskrat