Veilig de weg op met fietsverlichting


November is de maand waarin helaas de meeste ongelukken op de weg gebeuren omdat fietsers en voetgangers niet goed zichtbaar zijn. De dagen worden korter en het is sneller donker aan het eind van de dag. Goede verlichting is dus erg belangrijk op de weg!

Afgelopen weekend was het team van het RTL nieuws te gast in onze winkel om ons assortiment met fietsverlichting te filmen. In de uitzending van 28 oktober waren we dan ook te zien in de uitzending! Niet alleen voor je eigen veiligheid maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Met de fietsverlichting en fietsreflectors van Pimpjefiets.nl kun je in ieder geval veilig over straat en het ziet er ook nog eens erg leuk uit!

Voor zowel kinderen als volwassenen hebben wij leuke fietsverlichting. Voor de kinderen hebben we bijvoorbeeld ledverlichting die een afbeelding weergeeft wanneer het wiel gaat draaien en deze afbeelding kun je in maar liefst 18 verschillende afbeeldingen veranderen. Hoe gaaf is dat? En je bent ook nog eens zeer goed zichtbaar omdat bijna je hele wiel verlicht wordt! Is deze spaakverlichting te overdreven voor jou? We hebben ook nog andere wielverlichting in ons assortiment welke bestaat uit meerdere ledlampjes aan een draad die je door je spaken kunt draaien. Zoek je geen lampjes maar reflectors? We hebben naast fietsverlichting ook een heleboel fietsreflectors in ons assortiment! De gekleurde reflectors voor in je spaken zijn erg leuk en zorgen ook voor veiligheid in het verkeer, wanneer er een licht tegen aan schijnt weerkaatst dit in de reflectors en zal je dus goed opvallen! We hebben ook speciale fietstassen met reflecterende delen er op. Hiermee kun je al je spullen vervoeren, én maak je jezelf direct een stuk beter zichtbaar!

Ook volwassenen zijn verplicht om goede fietsverlichting op hun fiets te hebben. Iedereen moet tenslotte veilig over straat gaan. We hebben fietskoplampen in verschillende kleuren in ons assortiment voor slechts € 7,95. Ook een setje met voor- en achterlicht is bij ons verkrijgbaar voor maar € 6,95! Nieuw in onze collectie zijn de fietslampjes van het merk Urban Proof, een setje kost €4,95 en daarbij krijg je twee lampjes die eenvoudig aan je stuur of zadelpen te bevestigen zijn. Ook voor volwassenen hebben we speciale fietstassen met reflectie er op.

Zorg voor de juiste fietsaccessoires en maak jezelf zichtbaar op de weg! Een ongeluk zit in een klein hoekje en het hoeft niet eens jouw fout te zijn. Met goeie verlichting maak je jezelf zichtbaar op de weg en maak je de kans op ongelukken wel een heel stuk kleiner!

Bestel je de fietsverlichting op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag al bij je bezorgd. Op die manier kun je dus snel veilig de weg op!