In ons fietsland springen iedere dag miljoenen mensen op de fiets naar het werk of school. Soms maar een kleine afstand, maar soms ook kilometerslange ritten. Als fietser ben je erg kwetsbaar in het verkeer. Je wilt natuurlijk wel weer veilig thuis komen.

 

Een fietshelm is zeker geen garantie om veilig over te komen, maar het kan je hoofd goed beschermen en ernstig hersenletsel voorkomen. Jongeren willen vaak liever geen fietshelm dragen omdat het niet hip genoeg is.  Hier komt nu verandering in! In ons assortiment vind je de meest hippe fietshelmen waar iedereen jaloers op zal zijn!

 

 

 

 

De voordelen van het dragen van een fietshelm:

 

- Het allerbelangrijkste voordeel van het dragen van een fietshelm: het voorkomt ernstig hoofd- en hersenletsel bij een val. Dat is de hoofdreden waarom je kiest voor het dragen van een helm. Zeker kleine kinderen vallen in het begin nog erg vaak met hun fiets. De fietshelm biedt extra veiligheid.

 

- De fietshelmen uit ons assortiment zijn hartstikke cool. Zo hebben we hele stoere fietshelmen van het merk Nutcase voor de dames en heren. Voor de kinderen hebben we hippe en veilige fietshelmen van het merk Crazy Stuff.

 

- Je valt op in het verkeer. Door een opvallende fietshelm op te zetten val je beter op bij andere weggebruikers.

 

Bij een hippe fietshelm hoort ook hippe fietsaccessoires. Zo kun je je fiets pimpen met zadelhoesjes, een fietskrat en fietstassen. Kies kleuren en motieven die bij je coole helm passen om een mooi geheel te vormen!