Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Dingdong fietsbel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

51 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

51 artikel(en)

Dingdong fietsbel kopen?

Wij hebben super grote dingdong fietsbellen in ons assortiment! Deze bel heeft een doorsnee van ongeveer 8 centimeter en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De bel maakt een echt nostalgisch geluid, het bekende ding dong geluid. Iedereen zal aan de kant gaan en je bent de hipste van het schoolplein. We hebben veel verschillende prints en afbeeldingen op onze dingdong bellen staan. Zo hebben wij bijvoorbeeld bloemenprints, polkadots, effen kleuren, pictogrammen en nog veel meer!

Veilig op weg?

Daarnaast is het ook erg veilig om een bel op je fiets te hebben. Zo kan je iedereen laten weten dat je in wilt halen en ontstaan er minder ongelukken. Over veiligheid gesproken, heb je onze gave collectie fietshelmen al gezien? Deze hebben wij ook met stoere prints of zelfs in de vorm van een dierenkop. De helmen zijn erg populair onder kinderen en kun je bijvoorbeeld ook gebruiken bij het skaten, steppen of skeeleren.

Andere fietsaccessoires

Kies een fietsbel uit die leuk bij je fiets past en koop de bijpassende fietstas of zadelhoes erbij. Wij hebben nog veel meer andere fietsaccessoires in ons assortiment waarmee je je hele fiets kunt pimpen. Zo hebben wij bloemenslingers, handmoffen, zadelhoesjes, fietstassen, kratjes, manden, sloten en nog vele andere producten. De opties zijn eindeloos en je kunt je fiets helemaal naar je eigen smaak maken. Zo zal iedereen opkijken tegen jou mooie unieke fiets.Kijk dus snel in de andere categorieën om je fiets helemaal compleet te maken!