Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsbel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Fietsbel kopen?

Ben je op zoek naar een leuke fietsbel? Een bel in de vorm van een bloem, lieveheersbeestje of zelfs een kompas? Jawel, ze bestaan echt! Fietsbellen in de vorm van theepotjes, paprika's, vogeltjes en dierenkoppen. Een bel is een leuk item om je fiets mee op te pimpen. We hebben zoveel verschillende soorten dat er voor iedereen wel een bel bestaat die bij zijn of haar fiets past.

Veiligheid?

Heb je bijvoorbeeld de grappige fietsbellen van Crazy Stuff al gezien? Dit zijn fietsbellen in de vorm van leuke dierenhoofden. We hebben hier ook bijpassende sloten bij en hele vette fietshelmen. Zo ga je veilig en hip deelnemen aan het verkeer! Een bel is namelijk niet alleen leuk om te zien, een bel is ook handig in het verkeer. Zo kun je laten weten dat je in wilt gaan halen of kan je mensen waarschuwen dat je eraan komt!

Andere fietsaccessoires!

Ook hebben wij andere fietsaccessoires die perfect bij jouw bel passen. Denk aan bloemenslingers, fietsmanden, fietskratjes en fietssloten. Je kunt bijvoorbeeld verschillende producten uit dezelfde serie bestellen: een zadelhoesje, bel en fietstas. Dan creëer je met 3 verschillende producten 1 mooi geheel! Of houd jij juist van lekker gek en combineer je allerlei aparte kleuren en prints met elkaar? Dan ontstaat er een unieke fiets die niemand anders heeft.

Voor kleine kinderen hebben wij ook leuke producten in ons assortiment. Kijk eens naar onze fietstoeters en fietsvlaggen! Deze hebben wij ook in verschillende designs en zijn erg leuk voor op de kinderfiets. Kortom wij hebben voor elke fiets de leukste fietsaccessoires! Neem snel een kijkje in de andere rubrieken en pimp je fiets!