Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietshoorn

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Fietshoorn kopen?

Tuut Tuut, laat je horen op de fiets! Geluid op de fiets in de vorm van een fietsbel, een fietstoeter of fietshoorn is iets waar je niet zonder kunt. Groepen jongelui die met vier fietsers breed over het fietspad fietsen, voetgangers die zomaar oversteken... Een kneepje in de bal van je fietshoorn en de mensen weten dat iemand hen wil passeren.

Er zijn duizenden verschillende fietsbellen, maar een fietshoorn is leuk! Het heeft iets nostalgisch, het doet je denken aan vroeger. Vooral de toeters met krul hoorn zijn erg decoratief op de fiets. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, roze, blauw, groen en wit. Momenteel zijn alle fietshoorns ook nog eens in de aanbieding en kun je ze met korting kopen!

Denk je dat een fietshoorn alleen geschikt is voor kinderen en voor montage op de kinderfiets, dan heb je het mis. Ook volwassen mensen laten hun fiets pimpen met een decoratieve krultoeter of een zogenaamde bike horn. De fietsluchthoorn is trouwens een echte must have voor snelle fietsers. Slechts één druk op het knopje van de luchthoorn en mensen horen je van een afstond al aankomen. Tegen de tijd dat jij er aan komt crossen, dan heeft iedereen al lang ruim baan voor je gemaakt en kun jij lekker je tempo aanhouden!

In deze rubriek vind je leuke fietstoeters voor kinderen met eenhoorn of tweetoon! Voor volwassenen en de grote kids hebben wij de Airzound hoorn, een fietstoeter met een geluid van maar liefst 115DB!

De fietshoorn is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te doen.
Onze fietshoorns zijn er al vanaf €3,95 per stuk!
En zodra je de fietshoorn voor 16:00 uur besteld hebt, dan wordt je bestelling in 98% van de gevallen de volgende dag al bij je thuisbezorgd.