Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietstoeter

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Fietstoeter kopen?


Doe eens gek! Versier je fiets met een fietstoeter! Dat is nog eens wat anders dan zo’n standaard zilveren fietsbelletje. Wij verkopen fietstoeters in de vorm van dieren. Zo vind je in onze collectie onder andere de olifant toeter, een fietstoeter in de vorm van een tijger, een eend, een krokodil en een muis. Vooral kinderen zijn dol op fietstoeters. De leuke dierenkopjes spreken de kinderen erg aan. En het is natuurlijk prachtig als je ontdekt dat deze fietstoetertjes ook nog eens geluid maken als je er met je handje in knijpt.

Dat is dan ook de reden dat je de fietstoeter niet alleen op kinderfietsjes ziet zitten, maar bijvoorbeeld ook op de moederfiets. Het kindje dat dan in het fietsstoeltje bij het stuur zit, kan gedurende de fietsrit dan lekker met het dieren toetertje spelen. Wil je ook een hoorntoeter kopen? Maak dan een keus uit ons leuke assortiment met toeterbellen voor op de fiets. Er is vast wel een exemplaar dat jou aanspreekt, of dat gecombineerd kan worden met de kleuren van je fiets of fietstassen!

Leuke fietstoeters in allerlei vormen! Een gepimpte fiets is natuurlijk niet compleet als er geen hippe fietsbel of fietstoeter op zit! In deze categorie vind je onze fietstoeters! Exclusief zijn de paddenstoel toeter en de Peter Pan hoorn! Leuk voor op de kinderfiets!

Het is niet alleen leuk om een fietstoeter voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te doen aan iemand anders. Denk bijvoorbeeld aan de verjaardag van je nichtje, buurjongen of klasgenootje. Maar ook voor de feestdagen zoals Sinterklaas en Kerstmis zijn deze fietstoeters erg leuk cadeau te geven.

De fietstoeters zijn er al vanaf €2,95,- per stuk!
Zodra je voor 16:00 uur een bestelling geplaatst hebt, dan is je bestelling in 98% van de gevallen de volgende dag al bij je in huis!