Neem ook een kijkje in onze andere webshops

fietshelmen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

fietshelmen

Fietshelm kopen?


Jij wil natuurlijk wel veilig op je fiets zitten. Dat kan met één van deze hippe Nutcase fietshelmen uit de USA! Deze coole helmen zijn zowel geschikt voor volwassen als voor kinderen. De Nutcase fietshelm is een kwalitatief hoogwaardige helm dat aan alle Europese veiligheidseisen voldoet. Maar naast dat deze helmen veilig zijn, zijn ze ook nog eens super hip en vrolijk.De Nutcase fietshelmpjes zijn momenteel in de aanbieding van 69,95 voor slechts 49,95!

Naast Nutcase helmen vind je bij ons ook ontzettende leuke kinderhelmen in de vorm van dieren! De Crazy Stuff kinderfietshelm is verkrijgbaar in de vorm van een zebra, een giraffe, een eekhoorn, een draak, een krokodil of haai. De Crazy Stuff kinderfietshelmen zijn CE/GS getest door TUV en voldoen dus aan alle eisen die de Europese Unie aan een kinderhelm stelt. Door de coole uitstraling vinden kinderen het juist leuk om met helm op de fiets te stappen. En dat is wel zo veilig want het beschermt hen tegen hoofdletsel.

Combineer de Crazy Stuff kinderhelmen met een zelfde soort fietsbel en fietsverlichting. Zo heb je alle fietsaccessoires in dezelfde stijl en dat maakt de kinderfiets nóg veel leuker dan dat het al is. Alle kinderhelmpjes en Nutcase fietshelmen zijn uit voorraad leverbaar. Wil je ook veilig fietsen? Bestel dan één van deze top helmen! Pimp je Fiets levert razendsnel in Nederland, België en Duitsland.