Neem ook een kijkje in onze andere webshops

AXA ringslot

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Axa ringslot voor je fiets bestellen

Zet je fiets veilig op slot met het AXA ringslot! Dit fietsslot is niet alleen zeer degelijk, het is ook nog eens een super hip ding! De Solid Ringsloten van AXA zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, paars, lime groen, roze en blauw. Het slot is een kwalitatief hoogwaardig veiligheidsslot, zoals je van AXA gewend bent! Alle sloten worden geleverd met twee sleuteltjes, zodat je ook altijd nog een reservesleuteltje hebt voor als je er één bent verloren. Ideaal!

Goedgekeurde fietssloten voor bijna alle fietstypen

Het AXA fietsslot is geschikt voor bijna alle fietstypen. De AXA fietssloten zijn ART2 goedgekeurd. Hierdoor kun je je fiets met dit slot verzekeren tegen diefstal. Het AXA ringslot heeft een stalen slothuis, waardoor het extra goed beveiligd is tegen braak. De beugel bestaat uit 8,5mm dik gehard staal. Het cilinderhuis heeft een extra inslagbeveiliging. Met het AXA fietsslot kun je je fiets dus overal veilig neerzetten! Bestel het AXA ringslot simpel en snel online in onze webshop. Vandaag voor 16:00 uur besteld, betekent de volgende werkdag al in huis!

Sleutelhangers kopen

Je hebt je fiets nu goed beveiligd, maar je wilt de sleutel natuurlijk ook niet onderweg kwijtraken. Op pimpjefiets.nl zijn ook hele leuke fiets-sleutelhangers te vinden! Met een sleutelhanger aan je fietssleutel raak je je hem niet zomaar kwijt. Maar sleutelhangers maken je sleutel natuurlijk ook gewoon een stuk minder saai. Hiermee vind jij je sleutel makkelijker terug in de tas en het ziet er ook nog eens super leuk uit als het aan je fiets bungelt. We hebben bijvoorbeeld schattige dieren-sleutelhangers met lichtjes en geluidjes, sleutelhangers waar je een foto in kunt doen en ook hebben we grappige Babouska-sleutelhangers!. Kijk voor deze sleutelhangers en andere hippe fietsaccessoires op onze site.