Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Cijferslot

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Cijferslot kopen?

Wil je je fiets goed beveiligen tegen diefstal? En raak je vaak je sleutel kwijt? Dan is een cijferslot het geschikte slot voor jou. Je hoeft alleen een unieke code te bedenken en te onthouden waarmee je het slot los maakt. Bij de cijfersloten is het mogelijk je eigen code in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor je geboortedatum, je lievelingsgetallen of de verjaardag van je huisdier.

Meenemen?

Dit slot is handig omdat je deze ook gemakkelijk mee kan nemen in je rugtas. Tijdens het fietsen kun je het slot bijvoorbeeld in je fietskratje, fietsmand of fietstas bewaren. Wij hebben veel verschillende kratjes, mandjes en fietstassen in ons assortiment. Deze hebben wij in diverse kleuren, maten en materialen, zo is er altijd een product geschikt voor jouw fiets. Kijk dus snel bij onze fietsaccessoires!

Andere sloten.

Het cijferslot kun je goed aan een paal of fietsenrek bevestigen, daardoor is dit slot erg veilig. Wil je liever een ander slot? Wij hebben nog vele andere soorten sloten in ons assortiment. Bijvoorbeeld kettingsloten, kabelsloten en ringsloten. Deze sloten hebben allemaal een sleutel dus is het erg handig om er direct een sleutelhanger bij aan te schaffen. Zo voorkom je dat je de sleutel snel kwijt raakt.