Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fiets sleutelhangers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Fiets sleutelhangers kopen?

Een fiets decoreren is het leukste wat er is! Heb je een fiets in je bezit? Dan kun je helemaal losgaan! Een nieuwe fietsbel, fietsslingertjes aan je stuur. Een gekleurd fietszadel of als je zadel al heel lekker zit, een zadelhoesje erom heen. Fleurige fietstassen op de bagagedrager en op de voordrager een fel gekleurd fietskrat. De spaken kun je voorzien van spaakkralen en ook het fietsslot kun je vervangen voor een hip en trendy exemplaar!

De fietssleuteltjes die bij de fietssloten horen zijn vaak klein waardoor je ze gemakkelijk kwijt kunt raken. Bovendien zien ze er saai uit. Gelukkig verkopen wij in de webshop van Pimpjefiets echt hele leuke sleutelhangers. Deze zorgen er niet alleen voor dat je sleutel makkelijker vindbaar is, maar pimpen tevens jouw uitgedoste stadsfiets nog eens extra op!

Bestel nu voordelig zo'n grappige sleutelhanger in de vorm van een kat of kies voor een sleutelhanger met licht zodat in het donker het sleutelgat van je fiets nog steeds vindbaar is. Erg leuk om voor jezelf te kopen maar ook zeker leuk om aan iemand cadeau te doen. Of wat dacht je ervan om een hele set te maken? Fietslampjes, een sleutelhanger, een fietskrat en een bloemenslinger, super leuk om dit aan iemand te geven die net een nieuwe fiets heeft aangeschaft! Daarbij is het ook nog zo dat als je voor 16:00 uur bestelt en betaalt, dat je het pakket in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis hebt!