Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kabelslot kinderen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kabelslot voor kinderen kopen?


Met een Crazy Stuff kabelslot leren kinderen jong en spelenderwijs hoe ze hun fiets veilig op slot kunnen zetten. Deze leuke kinderfietssloten zijn verkrijgbaar in de vorm van verschillende dieren. Tegenwoordig worden er dagelijks rond de 311 fietsen gestolen. Het is daarom erg belangrijk om je fiets goed op slot te zetten. Dit zijn niet alleen fietsen van volwassenen maar er worden ook steeds vaker kinderfietsen gestolen.

Leuke bijpassende fietsaccessoires

Deze sloten zijn perfect voor kinderen en het leuke is dat wij hier ook bijpassende fietsaccessoires voor hebben. Denk hierbij aan een leuke fietshelm of een fietsbel. Door deze accessoires te combineren krijg je een leuk en grappig geheel. Vooral de fietshelmen zijn erg populair bij kinderen en zijn daarnaast natuurlijk ook veilig. Deze helmen vinden kinderen niet stom of suf om te dragen, met deze helm ben je juist stoer. Iedereen op school zal kijken naar jouw gave Crazy Stuff helm!

Vandaag bestellen bij Pimpjefiets, morgen in huis!

Naast al deze producten van Crazy Stuff hebben wij nog veel meer andere fietsaccessoires in ons assortiment. Wij hebben bijvoorbeeld fietskratjes, fietsmandjes, bloemenslingers, fietsstickers, fietsverlichting en nog veel meer! Kijk dus eens rond in de andere categorieën. Als u de bestelling vóór 16:00 uur besteld en betaald kunnen wij de bestelling al dezelfde dag verzenden! In 98% van de gevallen wordt de bestelling dan al de volgende dag bij jou aangeboden!