Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kettingslot

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Kettingslot kopen?


Staat mijn fiets er nog? Helaas is het in sommige steden en dorpen tegenwoordig noodzakelijk om je fiets extra te beveiligen met een kettingslot. In deze rubriek vind je diverse kettingsloten. De sloten zijn effen van kleur of hebben juist een leuke print. Een kettingslot heeft het voordeel dat deze erg flexibel is. Je zet je fiets gemakkelijk vast aan een object. Een goed slot levert voornamelijk veel vertragingstijd op waardoor de dief wel twee keer nadenkt of ie jouw fiets meeneemt. Het is door een kettingslot erg lastig om je fiets te verplaatsen. Dit is ook een voordeel omdat de meeste dieven de fiets verplaatsen en dan op een later moment het slot in alle rust proberen te openen. Door een kettingslot aan te schaffen verminder je de kans op diefstal aanzienlijk.

Andere sloten

Wij hebben naast kettingsloten ook andere sloten in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld cijfersloten, kabelsloten en ringsloten. Zo kun je zelf gemakkelijk bepalen welk slot het beste bij jouw fiets past. De kabelsloten hebben wij ook speciaal voor kinderen, bijvoorbeeld in de vorm van een zebra, draak, luipaard, haai of giraffe. Het cijferslot is effen maar hebben wij wel in super leuke kleurtjes namelijk: lichtblauw, limegroen, rood & roze.

Fietsaccessoires

Ben je op zoek naar andere fietsaccessoires zoals fietsbellen, fietstassen, fietslampjes, fietskratjes en fietsmanden?  dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment met producten van goede kwaliteit. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook handmoffen, poncho’s, regenkleding, zadelhoesjes en sleutelhangers. Je zult dus altijd iets vinden wat leuk bij jouw fiets past of wat leuk is om cadeau te doen aan je moeder, opa, zus of vriendin. Kijk dus snel rond op onze webshop voor de leukste fietsaccessoires.