Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Spaakverlichting

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Spaakverlichting


Zorg er voor dat je gezien wordt op de fiets! Zeker in de donkere maanden gebeuren er veel te veel ongelukken omdat fietsers en voetgangers niet goed zichtbaar zijn. Met goede fietsverlichting en reflecterende kleding kun je deze ongelukken voorkomen. In deze categorie vind je speciale fietslampjes voor in je spaken. Deze lampjes monteer je in de spaken van je fiets en zodra je wielen gaan draaien ontstaat er een mooie effect.

Spaakverlichting voor kinderen

Zeker kinderen moeten goed zichtbaar zijn op de fiets. Een voorlicht en een achterlicht zijn verplicht, maar waarom zou je niet voor wat extra veiligheid gaan? De spaakverlichting valt erg op en het heeft ook nog de leukste kleurtjes of zelfs figuurtjes die het kan laten zien. Reken er dus maar op dat je kind graag met deze coole verlichting over straat gaat en jij ziet je kind al van veraf aankomen fietsen!

Ventielverlichting

Zoek je een handige en makkelijke verlichting voor je fiets, dan is de ventielverlichting vast wat je zoekt. Je monteert dit eenvoudig op het ventiel van je fiets en... fietsen maar! In het wiel is een mooie verlichte cirkel te zien.

Behalve spaakverlichting heb je natuurlijk ook andere goede fietsverlichting nodig en naast fietsverlichting bestaan er nog een heleboel andere manieren om op te vallen in het verkeer. Denk daarbij bijvoorbeeld aan reflecterende tape waarmee je je fiets kunt beplakken of fietstassen met reflecterende delen er op. De reflectie licht op wanneer er een licht (zoals bijvoorbeeld autolampen) op schijnen, je valt hiermee erg op in het donker.

Bestel je spaakverlichting op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt je bestelling de volgende dag al bij je bezorgd en kun je direct veilig de weg op!