Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Hip fietszadel

Fietszadel kopen? Nu voordelig online! Bestellingen vanaf € 50,- worden GRATIS bezorgd!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Hip fietszadel

Fietszadel kopen?

Op een zacht zadel met punaises zitten? Jawel dat is mogelijk! Onze Vasad zadels zijn namelijk heerlijk zacht. Het comfortabele fietszadel is voorzien van een verendek en is geschikt voor de omafiets! Je kunt kiezen uit fietszadels met punaises, met een spinnenweb of met een vrolijk gezichtje! Naast deze grappige zadels verkopen wij ook goedkope fietszadels in trendy kleuren zoals rood, blauw, geel en groen. Leuk als je zelf al een kleurrijke fiets in je bezit hebt en deze verder wil pimpen met een gekleurd zadel.

Fietszadels zijn niet de enige fietsaccessoires die wij bij Pimpjefiets.nl verkopen. We hebben echt nog veel meer leuke dingen voor op je fiets. Zo vind je in andere categorieën bijvoorbeeld hele leuke fietsstickers, fietsbellen en fietskussens. Heb je al een goed zadel maar gauw last van zadelpijn? Dan wil een gel zadelhoesje wellicht helpen. Dit is een hoesje met gel vulling dat je zo om je zadel heen trekt. Je zult merken dat dit heel comfortabel zit en je voortaan veel langer op de fiets kunt zitten voordat de pijn zich bij je aanmeldt.

Een andere leuke fietsaccessoire speciaal voor damesfietszadels en herenfietszadels zijn zadelhoesjes. Dit zijn waterdichte hoesjes die je als een soort zadeldekje over je zadel trekt. Je fietszadel blijft hierdoor droog en je fiets is meteen hip gepimpt! We verkopen ook Bikecap zadeldekjes voor kinderzadels. Meet voor de zekerheid even op of het zadelhoesje om het fietszadeltje van de kinderfiets past!