Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinderfietskrat

Kinderfietskratje kopen? Al verkrijgbaar vanaf € 11,95! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Fietskrat voor je kinderfiets kopen?

Op zoek naar een degelijke kinderfietskrat voor de kinderfiets? Basil introduceerde onlangs deze lijn kleine fietskratten. Ideaal voor kinderen! Maar óók voor hen die liever voor een wat kleiner en compact fietskratje gaan!

Kinderen willen vaak ook spulletjes meenemen op de fiets. Zo’n fietskratje is dan natuurlijk ideaal! Een groot fietskrat is natuurlijk veel te zwaar en te gevaarlijk voor kinderen, daarom hebben wij nu deze compacte fietskratjes binnen ons assortiment!

We hebben kleine fietskratten in alle kleuren van de regenboog, voor iedereen zit er dus wel iets tussen!

Behalve dat een fietskrat voorop je fiets erg handig is, is het ook nog eens een echte eyecatcher voor je fiets! En wil je de fietsmand ook nog versieren? Neem dan eens een kijkje in de rubriek fietsslingers! In deze rubriek vind je hele leuke bloemenslingers, die eenvoudig aan het fietskrat vast te maken zijn!

Veel van onze fietskratten zijn van het populaire merk Basil. De naam Basil is een combinatie van de naam van de oprichter van het merk (Van Balveren) en de oorspronkelijke vestigingsplaats van het merk (Silvolde). Van Balveren begon in het jaar 1976 met de ontwikkeling en de productie van fietsmanden. Al snel werd dit uitgebreid naar heel veel verschillende fiets accessoires.