Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinderfietskrat

Kinderfietskratje kopen? Al verkrijgbaar vanaf € 11,95! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Fietskrat voor je kinderfiets kopen?

Op zoek naar een degelijke kinderfietskrat voor de kinderfiets? Basil introduceerde onlangs deze lijn kleine fietskratten. Ideaal voor kinderen! Maar óók voor hen die liever voor een wat kleiner en compact fietskratje gaan! Naast kinderfietskratten van Basil vind je ook goedkopere merkloze fietskratten in ons assortiment. We hebben kleine fietskratten in alle kleuren van de regenboog, voor iedereen zit er dus wel iets tussen!

Een fietskrat is ideaal voor schoolgaande kinderen

Kinderen willen vaak ook spulletjes meenemen op de fiets. Vooral schoolgaande kinderen hebben soms zoveel om mee te nemen. Zo’n fietskratje is dan natuurlijk ideaal! Een fietskratje is perfect om de schooltas in te zetten. Een groot fietskrat is natuurlijk veel te zwaar en te gevaarlijk voor kinderen, daarom hebben wij nu deze compacte fietskratjes binnen ons assortiment! Behalve dat een fietskrat ervoor zorgt dat het kind geen zware tas op de rug hoeft te dragen, heeft het kind dan ook geen last van loshangende frutsels, hierdoor kunnen de touwtjes ook niet in de spaken terecht komen. Ook nog eens een veilige oplossing dus!

Versier je iets met fietsaccessoires

Behalve dat een fietskrat voorop je fiets erg handig is, is het ook nog eens een echte eyecatcher voor je fiets! En wil je de fietsmand ook nog versieren? Neem dan eens een kijkje in de rubriek fietsslingers! In deze rubriek vind je hele leuke bloemenslingers, die eenvoudig aan het fietskrat vast te maken zijn! Als je eenmaal je fietskrat aan het versieren bent zal je merken dat je spontaan zin krijgt om de rest van je fiets ook te pimpen. Dat komt goed uit, want bij ons vind je ook de allerleukste zadelhoesjes, fietsbellen, snelbinders, fietstassen en nog heel veel meer leuke fietsaccessoires! Om een leuk geheel te creëren kun je de kleuren van de fietsaccessoires aanpassen op je fietskrat.