Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Stalen fietsmanden

Stalen fietsmand kopen? Volop keus in handige fietsmanden! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Stalen fietsmanden

Fijnmazige stalen fietsmand kopen?

Niet iedereen wil een rieten stuurmand, een bakkersmand of fietskrat op de fiets. Veel mensen kiezen ook voor een stalen fietsmand. Uiteraard vind je bij Pimpjefiets heel wat stalen fietsmanden. Leuke manden voor de damesfiets, voor een meisjesfiets of voor op de kinderfiets. Laten we beginnen met de stalen fietsmandjes voor de kinderfiets. Dit zijn mandjes met twee stuurhaken. De haken van het mandje hang je aan het stuur van de kinderfiets en voila, dochterlief heeft haar eigen poppenmandje! De kinderfietsmand is van het merk Basil en is verkrijgbaar in het roze, lime groen en rood. Elk fietsmandje is leuk afgewerkt met een stoffen randje. Het patroon van dit stoffen randje vind je weer terug in de Basil kinderfietstas. Beide fietsaccessoires zijn wat dat betreft goed met elkaar te matchen.

Voor volwassenen bieden wij afneembare fietsmanden met stuurhaken aan én fijnmazige stalen fietsmanden met vaste bevestiging aan. Welk van deze twee damesfietsmanden jij het beste kunt kiezen hangt volledig van jouw voorkeur af. Wil je je fietsmand bijvoorbeeld mee de winkel in nemen om boodschappen te doen? Dan is een afneembare stuurmand het handigste. Ben je bang dat je fietsmand gestolen wordt? Dan kun je beter voor een vaste bevestiging kiezen. Als de prijs voor jou doorslaggevend is dan zijn afneembare stuurmanden goedkoper dan vaste fietsmanden. En is de van staal gemaakte damesfietsmand van New Looxs weer wat duurder dan de merkloze exemplaren.

Twijfel je of je fietsmand ook op een E-bike of omafiets past? Wees gerust, deze manden passen bijna op elke fiets. En het is niet alleen handig, het staat nog leuk ook! Uiteraard kun je je mand nog een beetje gezellig pimpen met wat bloemslingers. De rozenslingers van Basil en de fietsslingers van onze andere merken maak je eenvoudig met ty-wraps aan je fietsstuur en bike basket vast.