Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Dubbele kinderfietstas

Kinderfietstassen vandaag bestellen? Morgen in huis! Dit zijn kleine fietstassen geschikt voor fietsen van 24 en 26 inch. Als jouw kind al op een 26 inch fiets rijdt, kun je ook voor een standaard maat kiezen. Je vindt de standaard maat in de rubriek fietstassen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Dubbele kinderfietstas

Dubbele kinderfietstassen kopen?


Op zoek naar een dubbele fietstas speciaal voor een kinderfiets? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Bij Pimpjefiets.nl vind je een grote collectie dubbele kinderfietstassen. Deze fietstassen zijn allemaal geschikt voor de kleinere kinderfiets. Als een kind zijn spulletjes in een fietsmand of fietskrat mee moet nemen, wordt dit al snel te zwaar en dit is natuurlijk erg onveilig. Daarom hebben wij speciale kinderfietstassen binnen ons assortiment. Zodat kinderen hun speelgoed, boodschapjes of andere dingetjes zonder gevaar mee kunnen nemen op de fiets. Behalve dat een kind zijn spulletjes veilig met zich mee kan nemen in een fietstas, is een kinderfietstas ook vaak een leuke decoratie voor de fiets! Neem bijvoorbeeld de dubbele fietstassen met bloemetjes, daar wordt iedereen toch vrolijk van? Wil je de kinderfiets helemaal leuk aankleden? Dan kun je eventueel ook nog diverse fietsaccessoires erbij kopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan een fietsmand, zo'n schattig klein plastic kinderfietsmandje met bloemetjes, fietsstickers die je op het frame en de kettingkast kunt plakken, een grappige fietsbel of fietstoeter met een leuk figuurtje erop, een zadelhoesje voor de kinderfiets en natuurlijk vrolijke bloemenslingers die je om het stuur of om het frame kunt wikkelen. Voor de echte kleine race monsters hebben we ook nog de fietsvlag. Een vlaggetje die je aan de fiets monteert waardoor automobilisten en andere weggebruikers je kind niet over het hoofd zullen zien.

Kinderfietstas voor de kleinere fietsertjes...

De kinderfietstassen die wij aanbieden zijn voor kinderen die op fietsen van 24 en 26 inch rijden. Rijdt jouw kind op een kleiner fietsje? Dan zijn bovenstaande dubbele fietstassen eigenlijk ietwat te groot. Rijdt jouw kind op een 26 of 28 inch fiets, dan kun je ook een fietstas uitzoeken in onze rubriek voor gewone fietstassen. Die zijn namelijk allemaal geschikt voor 26 en 28 inch fietsen. De merken die wij aanbieden variëren van Basil tot New Looxs en van Fastrider tot Niet verkeerd. Ook de merken Kitsch Kitchen en de Poort zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. Niet alle jongeren kiezen tegenwoordig nog voor een fietstas waar ze hun schooltas in kunnen vervoeren. Vandaag de dag is de transportdrager met daarop een fietskrat helemaal in. Het voorrekje wordt aan de voorkant van de fiets, boven het voorwiel gemonteerd. Op het fietsrekje kun je dan een fietskrat of fietsmand zetten. Aangezien de meeste fietskratten en fietsmanden aan de bovenzijde open zijn, kiest men ook wel voor de bakkersmand, een fietsmand met deksel. Het is niet zo dat zo'n rieten bakkerfietsmand geheel waterdicht is, maar de deksel voorkomt toch behoorlijke regeninslag. Voor een fietskrat is ook een oplossing bedacht. Hier kun je een zogenaamd fietskrathoesje om heen doen. De printjes van de fietskrathoezen van Bikecap komen weer overeen met de zadelhoesjes, handmoffen en fietskussentjes van ditzelfde merk. Zo kun je meerdere fietsaccessoires met dezelfde print met elkaar op je fiets combineren en heb je wat dat betreft een unieke fietsdecoratie.

Fietsaccessoires snel in huis!

Bestel de fietstassen en andere fietsartikelen voor je kind vandaag voor 16:00 uur online en ontvang de bestelling morgen al in huis (alleen op werkdagen). Bij al onze fietstassen hebben we de afmetingen en andere belangrijke kenmerken vermeld. Lees deze altijd even zorgvuldig door om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Vooral de afmetingen zijn erg belangrijk bij de aankoop van een kinderfietstas. Bij Pimpjefiets heb je altijd 14 dagen zichttermijn. Dus mocht je bestelling onverhoopt toch niet helemaal naar wens zijn? Dan mag u uw pakketje gewoon terugsturen en krijgt u uw aankoopbedrag weer netjes teruggestort. Wij wensen u alvast veel shop plezier!