Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Dubbele kinderfietstas

Kinderfietstassen vandaag bestellen? Morgen in huis! Bestel hier voordelig je dubbele kinderfietstas!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Dubbele kinderfietstassen kopen?

Op zoek naar een dubbele fietstas speciaal voor een kinderfiets? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Bij Pimpjefiets.nl vind je een grote collectie dubbele kinderfietstassen. Deze fietstassen zijn allemaal geschikt voor de kleinere kinderfiets. Als een kind zijn spulletjes in een fietsmand of fietskrat mee moet nemen, wordt dit al snel te zwaar en dit is natuurlijk erg onveilig. Daarom hebben wij speciale kinderfietstassen binnen ons assortiment. Zodat kinderen hun speelgoed, boodschapjes of andere dingetjes zonder gevaar mee kunnen nemen op de fiets. Behalve dat een kind zijn spulletjes veilig met zich mee kan nemen in een fietstas, is een fietstas ook vaak een leuke decoratie voor de fiets! Neem bijvoorbeeld de fietstassen met bloemetjes, daar wordt iedereen toch vrolijk van?

Zoek je grotere dubbele kinderfietstassen voor een 26 of 28 inch fiets? Neem dan een kijkje in de rubriek dubbele fietstassen.

Bestel de fietstassen voor je kind vandaag voor 16:00 uur online en ontvang de bestelling morgen al in huis (alleen op werkdagen). Twijfel je nog over je keuze voor een kinderfietstas? Kom gerust eens langs in onze winkel in Eerbeek (Gelderland). Ook hier hebben wij een uitgebreide keuze in kinderfietstassen en kun je op je gemak rondkijken.