Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Jongensfietstas

Kinderfietstas kopen? Vandaag bestellen = Morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Jongens fietstas kopen?

In deze rubriek vind je alle stoere jongensfietstassen van dit moment! Natuurlijk mag iedereen zelf weten welke fietstas hij/zij koopt, maar dit zijn de fietstassen die vooral door jongens aangeschaft worden. We hebben fietstassen in de basic kleuren blauw en grijs. Bij elke fietstas staat een uitgebreide beschrijving, waar je precies kunt lezen of de fietstas aan jouw eisen voldoet.

Een fietstas is de veiligste manier van spullen meenemen op de fiets. Ideaal voor kinderen dus, dit voorkomt gevaar en ongelukken.

Deze jongensfietstassen zijn geschikt voor fietsen van 22 en 24 inch. Zoek je een jongensfietstas voor een grotere fiets? Neem dan eens een kijkje in de catego-rie: heren fietstassen!

Bestel één van deze stoere jongensfietstassen eenvoudig en snel op Pimpjefiets.nl! Heb je je bestelling vandaag vóór 16:00 uur geplaatst? Dan ontvang je de fietstas de volgende werkdag al in huis. Vind je het lastig om een keuze te maken via internet? Je bent natuur-lijk van harte welkom in onze winkel in Eerbeek (Gelderland). Hier kun je op je gemak eens rondkijken en staan onze medewerkers voor je klaar!