Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kleine fietstas

Kleine fietstassen, snel thuisbezorgd! Ook in België en Duitsland!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kleine fietstas kopen?


Verras nu ook de allerkleinsten met een kinderfietstasje! Deze kleine kinderfietstasjes zijn geschikt voor fietsjes van 16 tot maximaal 24 inch. Ook kleine kinderen willen graag hun spulletjes zelf op hun fietsje vervoeren. Je kunt de kinderfiets voorzien van een fietsmandje of een klein fietskratje. Maar als de kleine spruit in dit mandje een aantal zware spullen wil vervoeren, dan wordt zo'n kinderfietsmand al gauw te zwaar voor het stuur. Wi adviseren in dat geval om een klein fietstasje op de bagagedrager van de fiets te monteren.

Altijd handig en erg hip op de fiets!

De keuze in kleine fietstassen is helaas niet groot. Dat komt omdat de vraag naar kleine fietstassen niet heel erg groot is. Hierdoor kiezen veel fabrikanten ervoor om alleen dié producten te produceren waar ook heel erg veel vraag naar is. Zo weten ze zeker dat ze hun product ook verkopen. Gelukkig vinden we hier en daar nog wel eens een leverancier met echte kleine tassen voor de kinderfiets. En dat model kopen we dan ook gelijk in. We willen onze klanten namelijk een zo breed mogelijk aanbod in fietsaccessoires kunnen bieden.

Snelle levering...

Heb je een besluit genomen en wil je zo'n leuke kinderfietstas kopen? Bestel dan voordelig online! Als je op zondag of op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan pakken wij je order dezelfde dag nog in en wordt deze doorgaans de volgende dag al op het door jou aangegeven adres afgeleverd!