Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Nieuw merk: Urban Proof

18 okt. 2017 10:41:22

We hebben een nieuw merk in ons assortiment! Lees in dit blog alles over het hippe merk Urban Proof!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Ben jij al helemaal klaar voor de herfst? Geen zin om kletsnat aan te komen op je eindbestemming? Lees dan snel verder over de handige producten die het makkelijker maken om het herfstweer te trotseren!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

Wil je graag een andere fiets omdat je de uitstraling van je fiets wel een keer zat bent? Je hoeft niet altijd meteen een nieuwe fiets te kopen. Het pimpen van je fiets is stukken voordeliger! In dit blog vertellen we je met welke decoratie je je fiets omtovert tot een geheel andere fiets en dat voor minder dan € 30,- !

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Pimp je fiets!

22 aug. 2017 09:57:15

Pimp je fiets!

Onze collega Linda heeft haar fiets gepimpt met de leukste artikelen uit het assortiment van Pimpjefiets. In dit blog verteld zij hoe zij dit gedaan heeft en welke artikelen ze heeft gebruikt...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Linda

Elektrische fiets kopen

3 aug. 2017 10:44:50

Mijn vader was denk ik één van de eerste mensen in Nederland met een elektrische fiets. Ik weet nog, hij was zo trots als een pauw, toen hij langskwam om zijn nieuwe fiets aan ons te tonen...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Femke

Ben je op zoek naar leuke decoratie voor op je fiets? In dit blog vertellen we je over de leukste fietsaccessoire trends van de zomer van 2017!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Wist jij al dat je maar liefst €25,- shoptegoed kunt winnen door een review bij een van onze artikelen te schrijven? Lees er meer over in dit blog.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Het is weer zover! Maart is begonnen, dit betekent hopelijk ook dat het betere weer er weer aan zit te komen en het tijd is om alle fietsen er weer bij te pakken. Zeg nou zelf, wat is lekkerder dan jezelf voortbewegen per fiets met het zonnetje in je rug? Juist, niets!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sietske Webcompanies

Maak kennis met het merk Basil

5 jan. 2017 12:24:45

Menig fietser is bekend met het merk Basil. Maar het kan zijn dat jij dit merk nog nooit eerder voorbij hebt zien komen of dat je hier graag wat meer informatie over wilt hebben. In dit blog vertel ik je wat meer over het merk Basil en over onze Basil collectie.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Regenkleding voor op de fiets

10 okt. 2016 13:59:53

De zomer is helaas afgelopen en dat betekent dat de herfst is begonnen, een regenachtig seizoen waar de meeste van ons niet zo blij mee zijn, maar met deze hippe regenkleding blijf jij droog! En het ziet er nog leuk uit ook! Lees alles over onze regenkleding in dit blog...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies