Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Veel kleine kinderen fietsen vaak samen met papa of mama al zelfstandig naar school. Een ritje naar school is ook een mooi moment om echt goed te leren fietsen en om de regels van het verkeer een beetje onder de knie te krijgen.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Linda

De zomer van 2018 hield lang aan. Wie had kunnen denken dat we in oktober nog lekker in het zonnetje op het terras in de stad konden zitten? Gewoon met T-shirt en korte broek…
Aan die lange zomer lijkt nu toch echt een einde gekomen. Als ik nu naar buiten kijk zie ik de herfstbladeren als sneeuw van de bomen waaien. De regen valt met bakken naar beneden en de mensen die toch een poging doen om over straat te lopen of fietsen zie ik met hun pluutjes stuntelen. Ja, als je niet over een auto beschikt en je het openbaar vervoer te duur vindt dan is de fiets je enige vervoermiddel om naar school of naar je werk te komen. En in de zomer is dat allemaal prima. Maar in de winter kan zo’n fietstocht soms een helse overlevingstocht zijn.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Martin

Kleine kinderen zijn dol op fietsen. Niet zo gek natuurlijk dat ze dan net zoals hun grote broer of zus én net als hun ouders, hun kinderfietsje willen pimpen. In dit blog laat ik je niet alleen weten waar je een klein kinderfietsmandje kunt kopen? Maar geef ik je gelijk wat leuke tips voor fietsdecoratie van kinderfietsjes.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Femke

Het schooljaar is weer begonnen en dat betekent dat kinderen weer naar school gaan fietsen. Zeker wanneer je naar de middelbare school gaat moet je veel spullen meenemen iedere dag. Zorg daarom voor een mooie en stevige fietstas. In ons assortiment vind je de beste fietstassen!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Grappige fietsbel kopen

27 aug. 2018 21:07:57

Vroeger hadden we op onze fiets altijd van die oer saaie metalen fietsbellen op het fietsstuur zitten. Van een fietsbel paprika of een hamburger bel, daar had men toen nog nooit van gehoord! Lees in dit blog over onze grappigste fietsbelletjes en fietstoeters!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Goedkope regenponcho

20 aug. 2018 22:12:59

De herst gaat er weer aan komen. En dat betekent regen en omstuimig weer op komst. Ben jij al voorbereid op het herfstweer? In dit blog bespreken we de voor en nadelen van goedkope regenponcho's.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Op de fiets, op de fiets, het kost bijna niets. Dit lied schoot mij te binnen toen ik vandaag gepakt en gezakt van de supermarkt af kwam en toch ongemerkt meer boodschappen had gehaald dan de bedoeling was. De aardappels stevig vastgekneld onder mijn snelbinders, twee onhandige en veel te volle draagtassen aan mijn stuur, reed ik daar, met gevaar voor eigen leven naar huis.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Linda

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

4 mei 2018 11:59:21

A.s. donderdag 10 mei is het Hemelvaartsdag en dat betekent dat velen onder ons een heerlijke vrije dag in het vooruitzicht hebben staan. Stilzitten hoeft zeker niet, op Hemelvaartsdag zijn er genoeg activiteiten die je kunt gaan doen. Eén van die activiteiten is dauwtrappen...

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Nina

Top 10 meest verkochte fietstassen!

27 mrt. 2018 11:33:11

In dit blog vind je de 10 meest populaire fietstassen van dit moment. Effen fietstassen of juist met print? Welke tas staat volgens jou op nummer 1? En zit jouw favoriete fietstas er ook tussen? Lees snel verder en kom erachter...

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Sophie

De mooiste fietsroutes van Nederland

22 mrt. 2018 13:50:26

Nederland, fietsland! Zodra het zonnetje buiten weer gaat schijnen trekken we er vooral in het weekend weer massaal op de fiets op uit om lekker wat zonnestralen mee te pikken op de fiets. Het wordt weer tijd voor een nieuwe top 5, want inmiddels zijn er weer heel wat mooie fietsroutes bij gekomen!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina