Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Op de fiets, op de fiets, het kost bijna niets. Dit lied schoot mij te binnen toen ik vandaag gepakt en gezakt van de supermarkt af kwam en toch ongemerkt meer boodschappen had gehaald dan de bedoeling was. De aardappels stevig vastgekneld onder mijn snelbinders, twee onhandige en veel te volle draagtassen aan mijn stuur, reed ik daar, met gevaar voor eigen leven naar huis.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Linda

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

4 mei 2018 11:59:21

A.s. donderdag 10 mei is het Hemelvaartsdag en dat betekent dat velen onder ons een heerlijke vrije dag in het vooruitzicht hebben staan. Stilzitten hoeft zeker niet, op Hemelvaartsdag zijn er genoeg activiteiten die je kunt gaan doen. Eén van die activiteiten is dauwtrappen...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Top 10 meest verkochte fietstassen!

27 mrt. 2018 11:33:11

In dit blog vind je de 10 meest populaire fietstassen van dit moment. Effen fietstassen of juist met print? Welke tas staat volgens jou op nummer 1? En zit jouw favoriete fietstas er ook tussen? Lees snel verder en kom erachter...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

De mooiste fietsroutes van Nederland

22 mrt. 2018 13:50:26

Nederland, fietsland! Zodra het zonnetje buiten weer gaat schijnen trekken we er vooral in het weekend weer massaal op de fiets op uit om lekker wat zonnestralen mee te pikken op de fiets. Het wordt weer tijd voor een nieuwe top 5, want inmiddels zijn er weer heel wat mooie fietsroutes bij gekomen!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Lentekriebels

19 jan. 2018 11:50:27

Heb jij ook al zo'n zin in het voorjaar? Lekker met de fiets overal naartoe! ik vertel je in dit blog meer over de nieuw binnengekomen fietstassen! Lees snel verder.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

Leuke meevaller van Pimp je Fiets!

15 dec. 2017 12:10:37

Ook zo'n dure december maand achter de rug? Dan hebben wij een leuke verrassing voor jou! Wij geven je in dit blog namelijk een kortingscode waarmee je wel 5% korting ontvangt. Lees snel verder en ontdek de kortingscode!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

Sinterklaas is weer in ons land! Wat staat er op jouw verlanglijstje voor de Sint? In dit blog lees je over de leukste cadeautips van Pimpjefiets voor in de schoen en voor Pakjesavond op 5 december.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Fietshandschoenen cool of niet?

20 nov. 2017 13:12:02

Ik weet niet hoe dat tegenwoordig is, maar vroeger toen ik op de fiets naar de middelbare school fietste was het echt not done om handschoenen te dragen. Ook een regenponcho of een gewone regenjas en een warme muts waren uit den boze. Mijn ouders begrepen er destijds niet van en verklaarden me voor gek. Maar ik liet me nog liever kletsnat regenen dan dat ik in zo’n dom regenpak op school aankwam....

Lees meer
Comments | Geplaatst door Femke

Zeker in de donkere maanden van het jaar is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent op de weg. Zorg er dus voor dat je goede fietsverlichting op je fiets hebt zodat andere weggebruikers je zien. In dit blog vertellen we je alles over onze fietsverlichting.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Nieuw merk: Urban Proof

18 okt. 2017 10:41:22

We hebben een nieuw merk in ons assortiment! Lees in dit blog alles over het hippe merk Urban Proof!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies