Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Wist jij al dat je maar liefst €25,- shoptegoed kunt winnen door een review bij een van onze artikelen te schrijven? Lees er meer over in dit blog.

Lees meer

Het is weer zover! Maart is begonnen, dit betekent hopelijk ook dat het betere weer er weer aan zit te komen en het tijd is om alle fietsen er weer bij te pakken. Zeg nou zelf, wat is lekkerder dan jezelf voortbewegen per fiets met het zonnetje in je rug? Juist, niets!

Lees meer

Maak kennis met het merk Basil

5 jan. 2017 12:24:45

Menig fietser is bekend met het merk Basil. Maar het kan zijn dat jij dit merk nog nooit eerder voorbij hebt zien komen of dat je hier graag wat meer informatie over wilt hebben. In dit blog vertel ik je wat meer over het merk Basil en over onze Basil collectie.

Lees meer

Regenkleding voor op de fiets

10 okt. 2016 13:59:53

De zomer is helaas afgelopen en dat betekent dat de herfst is begonnen, een regenachtig seizoen waar de meeste van ons niet zo blij mee zijn, maar met deze hippe regenkleding blijf jij droog! En het ziet er nog leuk uit ook! Lees alles over onze regenkleding in dit blog...

Lees meer

Een fietsmand of een fietskrat is tegenwoordig onmisbaar op je fiets. In dit blog vertellen we je over de voordelen van een fietskrat.

Lees meer

Een fietsmand is altijd handig!

22 jul. 2016 14:05:30

Een fietsmand komt natuurlijk altijd wel van pas! Je kleine handtas, boodschapjes of je lieve hondje, alles kun je met je mee nemen. Lees meer over de verschillende fietsmanden en de mogelijkheden in dit blog.

Lees meer

Heb je ook zo’n saaie fiets die wel wat opgevrolijkt mag worden? Zeker als je vaak de fiets pakt is het leuk om een gave fiets te hebben waar je op gezien mag worden! Bij Pimpjefiets.nl vind je de leukste fietsaccessoires om je fiets een compleet andere look te geven. Omdat ons assortiment in fietsaccessoires zo uitgebreid is, informeren we je in dit blog over de drie meest populaire fietsaccessoires van het moment!

Lees meer

Nederland staat bekend als fietsland. Dagelijks springen we op de fiets op weg naar werk of school. Maar ook in onze vrije tijd brengen we graag tijd door op de fiets. Heerlijk genieten van de mooie landschappen dat Nederland biedt en onderweg kom je werkelijk van alles tegen!

Online vind je veel fietstochten die zeker de moeite waard zijn om eens te rijden. Wij hebben de leukste 5 fietstochten voor jou op een rijtje gezet.

 

Lees meer

Fietstassen voor de E-bike

31 mrt. 2016 10:59:25

Ben je op zoek naar een fietstas voor een elektrische fiets? Lees hier alles over geschikte fietstassen voor je E-bike!

Lees meer

Regenkleding zorgt er voor dat je kleren niet nat worden wanneer je door de regen loopt/fietst. Bij Pimpjefiets vind je een leuk assortiment aan regenkleding, lees in dit blog alles over de regenpakken.

Lees meer