Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Transportdrager

Transportdrager of Fietskrat kopen? Nu voordelig online! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Op zoek naar een transportdrager voor op je fiets?


Heb jij een mooi fietskrat voor voorop je fiets, maar kun je hem nog niet aan je fiets vast maken? Een fietskrat heeft geen stuurhaken maar dient op een transportdrager of zogenaamde voordrager te worden bevestigd. Onderstaande transportdragers passen vrijwel op iedere fiets zonder stuurvering! We hebben verschillende voordragers, in de kleuren wit, zwart en geel. Fietskratten kun zeer eenvoudig aan een transportdrager bevestigd worden. Op deze manier staat het fietskrat goed stevig en zullen er niet zomaar ongelukken gebeuren.

Voor kinderfietsen zijn er natuurlijk ook kleinere fietskratten. Voor de kinderfiets zijn er daarom sinds kort ook speciale kinderfietsvoordragers. Deze zijn van het merk Steco. Deze dragers zijn ideaal voor op de kinderfiets en zijn daarnaast ook nog eens gemakkelijk te bevestigen. Heb je nog helemaal geen fietskrat voor op je fiets? Neem dan gerust een kijkje in de rubriek fietskrat! Hier vind je fietskratten in alle soorten en maten en in alle kleuren. Zelfs fietskratten gemaakt van hout! Ben jij meer van de fietsmanden dan van de kratjes? Dan hebben wij hier ook een erg groot assortiment in. Of je nu een mand van staal zoekt of van bijvoorbeeld riet of hout, wij hebben voor iedereen een leuk product in ons assortiment.

Snelle levering

Heb je de bestelling nou snel nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk bekend om onze snelle levering. Bestel de transportdrager eenvoudig en snel online! Heb je je bestelling vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald? Dan heb je de voordrager in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis! Wacht dus niet langer en schaf snel jouw voordrager aan!