Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Transportdrager

Transportdrager of Fietskrat kopen? Nu voordelig online! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Op zoek naar een transportdrager?

Heb jij een mooi fietskrat voor voorop je fiets, maar kun je hem nog niet aan je fiets vast maken? Een fietskrat heeft geen stuurhaken maar dient op een transportdrager of zogenaamde voordrager te worden bevestigd. Onderstaande transportdragers passen vrijwel op iedere fiets zonder stuurvering! We hebben verschillende voordragers, in de kleuren wit, zwart en geel. Fietskratten kun zeer eenvoudig aan een transportdrager bevestigd worden. Op deze manier staat de fietskrat goed stevig en zullen er niet zomaar ongelukken gebeuren.

Voor kinderfietsen zijn er natuurlijk ook kleinere fietskratten. Voor de kinderfiets zijn er daarom sinds kort ook speciale kinderfietsvoordragers. Deze zijn van het merk Steco.

Heb je nog helemaal geen fietskrat voor op je fiets? Neem dan gerust een kijkje in de rubriek fietskrat! Hier vind je fietskratten in alle soorten en maten en in alle kleuren. Zelfs fietskratten gemaakt van hout!

Bestel een transportdrager eenvoudig en snel online! Heb je je bestelling vandaag voor 16:00 uur geplaatst? Dan ontvang je de voordrager morgen al huis (op werkdagen).