Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsslot

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

56 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

56 artikel(en)

Fietsslot

Fietsslot kopen?

Wil je nog lang van je fiets kunnen genieten? Dan is een goed fietsslot een echte must-have! Gelukkig bestaat er tegenwoordig ook een veilig fietslot in leuke kleuren en dessins! Je vindt bij ons kekke ringsloten, kettingsloten en insteeksloten. Voor kinderen hebben wij hele hippe kabelsloten met dieren figuren!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het speelse merk Crazy Stuff? Zij richten zich met hun ontwerpen op kinderen, wat je terugziet in de fietssloten die vergezeld zijn van een haai, poes of lieflijk konijntje. Naast sloten heeft Crazy Stuff nog meer accessoires op de markt gebracht, zoals fietsbellen, lichten en helmen voor de kleinste weggebruikers op de fiets.

Naast het merk Crazy Stuff heeft Pimp Je Fiets ook nog ringsloten van het gerenommeerde merk AXA in haar assortiment. Wij laten je niet in de steek en zien het als onze taak om je hip voor de dag te laten komen, met deze sloten in fleurige kleuren. Wist je trouwens dat deze sloten voor de meeste type fietsen geschikt zijn? Zo kom je in ieder geval niet bedrogen uit.

Vergeet trouwens ook niet een leuk sleutelhangertje mee te bestellen. Met een sleutelhanger is je sleutel veel beter vindbaar. Bovendien verkopen wij momenteel wel erg leuke sleutelhangers in de vorm van katten, babouska's en dieren met lichtgevende ogen.