Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsslot

Voorkom diefstal! Zet je fiets op slot met één van onze fietssloten! Van leuke kinderfietssloten tot sterke kettingsloten van Urban Proof...

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

37 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

37 artikel(en)

Fietsslot

Fietsslot kopen?


Wil je nog lang van je fiets kunnen genieten? Dan is een goed fietsslot een echte must-have! Gelukkig bestaat er tegenwoordig ook een veilig fietslot in leuke kleuren en dessins! Je vindt bij ons kekke ringsloten, kettingsloten en insteeksloten. Voor kinderen hebben wij hele hippe kabelsloten met dieren figuren! Wat dacht je bijvoorbeeld van het speelse merk Crazy Stuff? Zij richten zich met hun ontwerpen op kinderen, wat je terugziet in de fietssloten die vergezeld zijn van een haai, poes of lieflijk konijntje. Naast kinderfietssloten heeft Crazy Stuff nog meer accessoires op de markt gebracht, zoals fietsbellen, fietslichten en fietshelmen voor de kleinste weggebruikers op de fiets.

Betrouwbare AXA ringsloten 

Naast het merk Crazy Stuff heeft Pimp Je Fiets ook nog ringsloten van het gerenommeerde merk AXA in haar assortiment. Wij laten je niet in de steek en zien het als onze taak om je hip voor de dag te laten komen, met deze sloten in fleurige kleuren. Wist je trouwens dat het AXA ringslot voor de meeste type fietsen geschikt zijn? Zo kom je in ieder geval niet bedrogen uit.

Cijfersloten en andere fietsaccessoires

Ben je bang om je sleutel te verliezen? Kies dan voor één van onze cijfersloten. Een cijferslot is eenvoudig in gebruik en zolang je de code niet vergeet, een perfecte manier om diefstal te voorkomen. Woon je in de stad waar een simpel fietsslot niet volstaat? Dan kun je ook nog voor een kettingslot gaan. We verkopen kettingsloten in allerlei gradaties. Een duur exemplaar is natuurlijk van dikkere en betere kwaliteit dan een goedkoop kettingslot. Maar wij hebben voor elk budget een gepaste oplossing. En het leuke is dat sommige kettingsloten zien voorzien van hele hippe hoezen die je weer leuk kunt combineren met je andere fietsaccessoires zoals je zadelhoesje, je fietstassen en je fietskrat. Er is wat dat betreft eindeloos te combineren! Vergeet trouwens ook niet een leuk sleutelhangertje mee te bestellen. Met een sleutelhanger is je sleutel veel beter vindbaar. Bovendien verkopen wij momenteel wel erg leuke sleutelhangers in de vorm van katten, babouska's en dieren met lichtgevende ogen.