Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bikecap

Fietszadelhoesje kopen? Originele Bikecap zadelhoesjes bestel je hier! Vandaag bestellen? Morgen in huis!*

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Bikecap

Op zoek naar een zadelhoesje?


Je hebt ze vast wel eens gezien, die vrolijke hoesjes die op fietszadels zitten. Ze zitten er niet alleen voor sier op. Ze zijn eigenlijk gemaakt om je fietszadel droog te houden. In een land zoals Nederland is dat geen overbodige luxe. Iedereen herinnert zich vast wel een moment op een regenachtige dag, dat je bij je fiets bent aangekomen en dat je je zadel kletsnat aantreft. Uiteraard heb jij op dat moment geen handdoek bij de hand en om de hele weg nou staand te moeten fietsen is ook echt geen optie. Het is dan altijd even flink tanden bijten, verstand op nul en plaats nemen... Met een fietszadelhoesje heb je deze problemen niet. Je haalt het natte zadeldekje van je zadel af en je neemt plaats op je droge fietszadel. Je zadelhoesje stop je even in je fietstassen of fietsmand en kun je thuis laten drogen. Als je zadelhoes weer droog is doe je 'm weer om je zadel. Je hoeft 'm er niet telkens af te halen als je gaat fietsen. Niet nodig, zonde van je tijd!

Bikecap zadelhoesjes...

In onze collectie vind je zadelhoesjes van Basil en van Bikecap. Basil kennen we allemaal van de fietstassen, fietsmanden en fietskratten. Bikecap is een wat minder bekend merk. Maar minder bekend, betekend niet automatisch minder leuk, integendeel! Kijk maar eens wat een leuke collectie Bikecap aan fietszadelhoesjes heeft! En het leuke is dat het merk ook fietskussens, handmoffen en fietskrat hoezen in dezelfde prints maakt. Je kunt deze fietsaccessoires dus perfect met elkaar combineren en matchen! We begrijpen dat als je in een grote drukke stad woont, je wel bang bent dat jouw bikecap zadelhoesje gelijk gestolen wordt. Bikecap heeft hier wat op gevonden! Een anti-diefstal lint. Het is niet zo dat hiermee niemand je zadeldekje meer kan stelen. Maar men moet er wel veel meer moeite voor doen. De kans is groot dat dieven het dan maar voor gezien houden.

De leukste fietsaccessoires online!

Met een Bikecap zadelhoes fleur je gelijk je fiets een beetje op! Wat dat betreft is er voor elk wat wils. Voor dames zijn er vrolijke, hippe printjes met bloemen, stippen en ruitjes verkrijgbaar. Voor de jeugd en kids prints met monsters, hertjes, gebakjes en andere kekke afbeeldingen en voor de heren hebben we een variant met oude cassettebandjes, steigerhouten planken of effen kleurige zitjes. Wist je trouwens dat Bikecap een Nederlands bedrijf is? Het bedrijf is in 2007 opgezet en inmiddels verkoopt het fietsaccessoires over heel de wereld. In landen zoals Japan en Denemarken is het merk zelfs helemaal topic. Zo zie je maar waar een klein land groot in kan zijn! Ook andere Nederlandse merken in fiets accessoires zoals Wobs, Basil, New Looxs, Fastrider, Niet verkeerd, de Poort en Beck worden wereldwijd verkocht. Een knappe prestatie! Wat fietsen en fietsaccessoires betreft lopen wij ook ver voor op andere landen. In sommige landen kent men de elektrische fiets zelfs nog niet eens. En dat terwijl de e-bike hier toch al jaren geleden werd geïntroduceerd. Nederland is een echt fietsland. Onze fiets is ons vervoersmiddel en daar zijn we trots op! En die fiets, daarvan willen we graag dat ie er top uitziet! Dus lekker gezellig en compleet met een voordrager, een fietskrat, fietsslingertjes, een grote dingdong fietsbel, een fietstas achterop, goede maar wél leuke fietsverlichting, een hip fietsslot, een hippe regenponcho en natuurlijk een te gekke Bikecap! Bestel hier je favoriete fietszadelhoes voordelig online en ontvang 'm morgen al in huis!*