Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bikecap

Fietszadelhoesje kopen? Originele Bikecap zadelhoesjes, snel geleverd!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Op zoek naar een zadelhoesje?

Pimp Your Bike met een Bikecap! Een Bikecap is een hip zadelhoesje dat je met een anti-diefstal lint aan je fietszadel kunt vastmaken. Pimpjefiets.nl heeft een hele ruime keuze in zadelhoesjes van Bikecap. Zoek je een zadelhoesje met bloemen, ruitjes of andere vrolijke plaatjes? Of wil je juist een zadelhoesje met gewoon één kleur? Je vindt het allemaal binnen deze webshop!

Met zo’n leuk zadelhoesje geef je jouw fiets een persoonlijk tintje en valt jouw fiets lekker op tussen alle andere fietsen!

De Bikecap zadelhoesjes zijn niet alleen leuk om je fiets mee te pimpen, ze zijn ook waterdicht, dus dat betekent nooit meer een nat zadel! Voor de kinderfiets hebben wij kleinere Bikecaps (kijk hiervoor in de categorie Bikecap kids). Behalve zadelhoesjes hebben wij van het merk Bikecap ook handmoffen en fietskrathoezen in ons assortiment.

Over Bikecap

In 2007 werd het eerste zadelhoesje van het merk Bikecap in Nederland gekocht. Inmiddels is Bikecap behoorlijk uitgegroeid en zijn de hippe zadelhoesjes over de hele wereld te vinden. De fabriek waar de Bikecap artikelen geproduceerd worden is gevestigd in Polen.