Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsverlichting

Laat je zien op de fiets! De leukste fietsverlichting bestel je hier! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Fietsverlichting

Fietsverlichting kopen?


Laat je zien zodra je op de fiets bent. Trek aandacht met je fietsverlichting zodat iedereen in het verkeer je opmerkt en je niet het hemd van je lijf af wordt gereden. Zoek je verlichting voor op de fiets, dan zijn er vele mogelijkheden. Het beste is natuurlijk om een goed voorlicht en achterlicht te monteren, maar ook reflectie strips zorgen ervoor dat je in het donker tóch goed gezien wordt!

Crazy stuff fietsverlichting
Voor kinderen verkopen we sinds kort de leuke fietslampjes van Crazy Stuff. Deze lampjes klem je met hun mondje om je stuur. Vervolgens zullen de oogjes van het dier gaan branden want hierin zitten LED lampjes verwerkt. De fietslichten zijn verkrijgbaar in verschillende dier vormen zoals een stier, een giraffe, een paard, een kat, een tijger en een konijn. De Crazy Stuff fietsflichtjes kun je tevens leuk combineren met de fietssloten en fietshelmpjes van dit leuke merk voor kids.

Spaakverlichting, nu helemaal hot!
Het verlichten van je spaken is tegenwoordig helemaal hot. Er zijn spaakreflectoren in het rood, blauw, geel, groen. Je doet de reflectors om de spaken van je fiets, je gaat fietsen en zodra er een auto aankomt en deze met z'n koplampen op de zijkant van jouw fiets schijnt, dan zullen de spaakreflectors oplichten. Hoe harder je fietst, des te mooier de verlichting! Verder verkopen we ook nog spaakverlichting in de vorm van LED's. Niet alleen een juweeltje om je fiets te pimpen, maar ook een topper als het om jouw veiligheid gaat!

Spaakkralen met reflectie en ventielverlichting?
Tot slot vind je in deze rubriek spaakkralen met reflectie. Deze kralen klem je om of tussen je spaken en ledjes die je op je ventiel kunt plaatsen. Je ziet het, qua verlichting, zien en gezien worden, zijn er volop mogelijkheden die Pimpjefiets jou kan aanbieden. En bestel je je lampjes voor de fiets voor 16:00 uur? Dan worden deze leuke fietsaccessoires doorgaans de volgende dag al bij jou thuisbezorgd!