Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietskussens

Fietskussen kopen? Een zacht bagagedragerkussentje in diverse prints! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Fietskussens

Fietskussen kopen?


Een zacht zitje voor je medepassagier! Neem je regelmatig vrienden mee op de fiets en wil je hen voortaan een comfortabeler zitje aanbieden? Bestel dan zo'n hip fietskussentje! Het fietskussen is gemaakt van Mexicaans tafelzeil. Het is waterdicht en zit heerlijk! De fietskussens dienen met klittenband aan de bagagedrager te worden bevestigd. Het zitje is van hoge kwaliteit en mede dankzij de hoge kwaliteit van het fiets kussentje kan je er een lange tijd van genieten. Ook zorgt het bagagedragerkussen met een opvallende print ervoor dat je jouw fiets snel kan herkennen. Dit is handig op het moment dat je jouw fiets noodgedwongen moet plaatsen in een overvol fietshok. Ook is het zitten op een fietsrekkussentje vele malen comfortabeler dan op de bagagedrager.

Voor veel studenten is dit handige zitkussentje niet meer weg te denken van de fiets. Bijvoorbeeld na een avondje stappen kun je één van je vrienden een lift aanbieden en kan hij of zij mee bij jou achterop de fiets, een kussentje is dan de perfecte oplossing. Ook voor moeders met jonge kinderen is een fietskussentje heel fijn. Geen gezeur meer van kinderen met zere billen! En op het moment dat jij de bagagedrager nodig hebt om er dingen aan te binden kan je het kussentje op een simpele manier er af halen.

Combineer de fietskussen met andere leuke fietsaccessoires

Het bagagedragerzitje met het vrolijke patroon is een simpele en leuke manier om je fiets te pimpen. Wat het fietskussentje zo bijzonder maakt zijn de mooie prints die zich op het tafelzeil bevinden. De prints geven de kussens een typisch Mexicaanse, vrolijke uitstraling. Vaak kun je ze ook nog leuk combineren met onze andere fietsaccessoires zoals de Bikecap zadelhoesjes, de handmoffen en fietskrathoezen.

wees niet bang dat er water door de kussenhoezen komt. Elk hoesje is gemaakt van tafelzeil en regenwater gaat daar niet doorheen. Doordat de fietszitjes van tafelzeil zijn gemaakt is het makkelijk af te nemen en zijn eventueel ontstane vlekken er gemakkelijk uit te krijgen. De kussentjes zijn verkrijgbaar met verschillende printjes, zo heb je romantische fietskussens en stoere achterzitjes voor zowel jonge kinderen als voor pubers en voor volwassenen. Neem snel een kijkje in onze webshop en maak jouw keuze!

Niet alleen geschikt voor de fiets...

Vervoer je kinderen in de bak van je bakfiets? Ook dan wil je ze natuurlijk lekker comfortabel en zacht laten zitten. Laat deze kussentjes dan als bakfietskussentje functioneren. Qua bevestiging van de bakfietskussens vragen we wel enige creativiteit van jou. Maar we kunnen je wel garanderen dat de kids met zo'n bakfietskussen geen hobbel meer in de weg voelen. Bovendien staan al die gekleurde bakfietskussentjes natuurlijk hartstikke leuk in een bakfiets.