Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinderregenkleding

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Kinderregenkleding kopen?

Ook kinderen willen hun kleding en haren droog houden tijdens de regen. Met deze goedkope regenkleding in de vorm van regenjasjes gaat dat voor een groot gedeelte wel lukken. Elk kinderregenjasje is voorzien van een capuchon. Ideaal want zo voorkom je dat de regendruppels zo via je nek je kleding in druppelt en je uiteindelijk tóch nog kleddernat bent. De regenkleding voor kinderen is hip en kleurrijk. Bovendien zijn de regenjassen vrij opvallend en dat is altijd prettig als de kinderen op een donkere winterdag in de regen naar buiten moeten. Automobilisten en fietsen zullen hen eerder opmerken en voorzichtiger gaan rijden.

Kwalitatieve regenjassen voor een lage prijs

Zoek je een leuke kinderregenjas voor je zoon of dochter en wil je er niet al teveel geld aan besteden? Kies dan uit één van deze leuke regenjasjes! Kies uit een brandweer jas, een politie jas of een prinsessen jas! Zoek je kwalitatief gezien een hele goede regenjas? Kijk dan eens naar de leuke regenkleding van het merk Happy Rainy Days. Dit zijn vrolijke kinderregenjassen met ademende voering. We hebben nog slechts enkele maten in de uitverkoop. Dus als je een leuke meisjesregenjas ziet? Aarzel dan niet en bestel 'm snel via onze site!

Wees altijd voorbereid op een regenbui!

Als je regelmatig op de fiets zit. Bijvoorbeeld als je elke dag naar school moet fietsen. Dan is het hebben van een regenpak geen overbodige luxe. In ons land kan het s'ochtends nog mooi weer zijn, maar s'middags staat het buiten soms te plenzen. Als je dan een regenponcho of jas bij je hebt, ben je maar wat blij! En zo'n pak hoeft helemaal niet storend te zijn om mee te nemen. Vouw het geheel netjes en compact op en stop het in je fietsmandje of kinderfietstas. Zo kan het weer je wel verrassen, maar ben jij altijd overal op voorbereid!