Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietstassen

Outlet Sale: tot wel 50% korting op fietstassen! Voor16:00 je fietstas bestellen? Morgen in huis!*
Van kinderfietstas tot damesfietstas en van herenfietstas tot aan speciaal E-bike fietstassen, je vindt het hier...

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 128

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 128

Fietstassen

Fietstassen bestellen doe je voordelig bij Pimpjefiets.nl


Ben je op zoek naar een fietstas? Dan ben je bij Pimp je Fiets op het juiste adres. En of je nou voor een herenfietstas of damesfietstas gaat, een sportief exemplaar, een eenvoudige goedkope fietstas of een kleine kinderfietstas? In onze webshop én winkel slaag je altijd! Je vindt bij ons tassen van bekende merken zoals Basil, Fastrider, Kitsch Kitchen, Beck, de Poort en New Looks. Daarnaast bieden wij ook nog een aantal minder bekende merken aan. Minder bekend betekend niet automatisch minder leuk, want de Ptt Post fietstas en het Hollandse exemplaar met klompjes doen het bij ons erg goed en worden vaak verkocht in combinatie met een bijpassende fietsbel, een leuk zadelhoesje en andere leuke fietstaccessoires.

Waarom kopen mensen een fietstas? Voor veel mensen is de fiets hun enige vervoersmiddel. Men gebruikt de fiets om naar school of naar het werk te gaan. Men fietst naar de sportclub, naar vrienden en veel mensen fietsen ook dagelijks naar de supermarkt om hun boodschappen te doen. Bij al deze activiteiten is het hebben van een fietstas geen overbodige luxe. Ga je naar school of naar je werk? Dan stop je je schooltas, je laptop of werktas eenvoudig in een van de twee fietstassen. Zijn je spulletjes diefstal gevoelig? Sluit dan voor de zekerheid de riempjes die op vrijwel elke fietstas zitten.

Heb je voor grote fietstassen gekozen? Dan kun je ook met gemak een grote sporttas vervoeren. En ga je elke dag op de fiets boodschappen doen? Kies dan voor degelijke tassen die sterk genoeg zijn om al jouw gekochte drinkflessen, melkpakken, soepblikken, kaas en groenten te tillen. De fietstassen van Basil, de Poort en Fastrider zijn tegenwoordig zo gemaakt, dat ze vrijwel altijd op een E-bike passen. En nu we steeds meer mensen van de elektrische fiets gebruik zien maken, is dat een goede ontwikkeling. Dus heb je een elektrische fiets? Ook dan hebben wij volop keus in fietstassen voor jou!

Een fietstas voor een E-bike of in combinatie met een kinderzitje?

Zoek je een tas die je kunt gebruiken in combinatie met een kinderzitje? Ook dan kunnen we je helpen! We hebben namelijk een speciale categorie aangemaakt met daarin alle fietstassen die geschikt zijn in combinatie met een kinderstoeltje. Zo kun je je boodschappen ook meenemen wanneer je samen met je kleine op de fiets naar de supermarkt gaat! Zorg er trouwens voor dat jouw kleintje veilig bij jou achterop de fiets zit. Fietshelmen voor kinderen zijn in Nederland niet verplicht. Toch kan een kinderhelm heel wat leed en letsel voorkomen. Met onze serie Crazy Stuff en Crazy Safety kinderhelmen in de vorm van dieren, wordt het voor kinderen een feestje om met helm op de fiets te zitten. De Crazy Stuff fietshelm serie kun je eventueel nog verder uitbreiden met de bijbehorende fietsbellen en fietssloten. Deze fietsaccessoires maken een kinderfiets pas echt gezellig! En dan misschien nog een leuk fietsmandje of een kinderfietstas op het achterrekje? Dat maakt het plaatje wel compleet!

In onze rubrieken vind je fietstassen voor elk budget. Uiteraard is de kwaliteit van een goedkope fietstas niet te vergelijken met een duurder exemplaar. Maar niet ieder mens bevindt zich in die luxe positie om zich van alles te veroorloven. En daarom hebben wij ook volop keus in goedkope tassen, proberen wij ze zo goedkoop mogelijk aan te bieden, bieden wij garantie en service, en leveren jouw bestelling zo snel mogelijk uit, zodat je er zo gauw mogelijk van kunt gaan genieten!