Neem ook een kijkje in onze andere webshops

E-Bike fietstassen

Speciale fietstassen geschikt voor E-bikes! Nu voordelig online, morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 81

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 81

E-Bike fietstassen

Fietstassen voor de E-Bike.

Op zoek naar een geschikte fietstas voor uw E-Bike! Dan bent u bij Pimp Je Fiets aan het goede adres. U hoeft niet verder te zoeken want wij hebben voldoende keuze uit verschillende fietstassen. Voor ieder wat wils. Op deze pagina staan alle fietstassen die(in de meeste gevallen) geschikt zijn voor E-Bikes. Elektrische fietsen hebben meestal een extra brede bagagedrager en daarom is het vaak moeilijk om een geschikte fietstas te vinden. Bij het bevestigen van een fietstas op een elektrische fiets waarbij de accu onder de bagagedrager zit, is er soms niet veel ruimte tussen de accu en de bagagedrager. Deze tassen beschikken over brede banden waardoor ze vrijwel altijd op elektrische fietsen passen.

De elektrische fiets wint steeds meer terrein. Niet alleen ouderen kiezen voor de E-fiets, ook jongere mensen zwichten voor het gemak van dit unieke vervoersmiddel. Fietsen is weer leuk geworden, nu je zonder al te veel inspanning met 25 kilometer per uur over de weg raast. Voor de mensen die van fietstochtjes houden verkopen wij compacte dubbele fietstassen. Perfect voor het meenemen van een regenponcho, een appeltje en wat drinken voor onderweg. Voor mensen die hun elektrische fiets ook gebruiken voor de dagelijkse boodschappen hebben wij grote dubbele fietstas modellen. Stevig én waterdicht!

Leuke fietsaccessoires voor de elektrische fiets!

Men kan ook kiezen voor zogenaamde afpakfietstassen. Die zijn losse fietstassen die met speciale clips aan beide kanten van de bagagedrager kan worden geklemd. Je kunt hierbij kiezen voor één losse fietstas. Maar je kunt ook aan beide zijden zo'n fietstas hangen. Zo heb je twee tassen die ook nog eens afneembaar zijn. Dat kan bijvoorbeeld erg makkelijk zijn met boodschappen doen. Bovenstaande E-bike fietstassen passen vrijwel op elke electrische fiets. Garantie's kunnen we helaas niet geven omdat er tegenwoordig ontzettend veel ook onbekende electrische fietsen op de markt zijn. Bovenstaande fietstassen zijn geschikt voor een brede bagagedrager. Is jouw bagagedrager extreem breed? Vraag dan eerst via mail of chat aan een van onze medewerkers naar de breedte van de band tussen de fietstassen, zo weet u namelijk zeker dat u aankoop ook past.

Voor elektrische fietsten zijn heel veel leuke fietsaccessoires te vinden! Zo hebben wij grappige fietsbellen en fietstoeters, fietsslingers en mooie rieten fietsmanden. De fietsmanden zijn met en zonder stuurhaak verkrijgbaar. De modellen mét stuurhaak hang je in één beweging aan het stuur. De manden zónder haken dienen op een voordrager geplaatst te worden. In onze collectie vind je universele voordragers die ook op vrijwel elke elektrische fiets passen. Veel elektrische fietsen zijn tegenwoordig zelfs al van zo'n fietsrekje voorzien. Bestel je fietstassen en fietsaccessoires met korting in onze webshop! Producten die op werkdagen voor 16:00 worden besteld, worden de volgende dag al bezorgd! Bestel je in het weekend? Dan is de eerste bezorgdag op dinsdag.