Neem ook een kijkje in onze andere webshops

E-Bike fietstassen

Outlet Sale: tot wel 50% korting op fietstassen! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

60 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

60 artikel(en)

Fietstassen voor de E-Bike.

Op zoek naar een geschikte fietstas voor uw E-Bike! Dan bent u bij Pimp Je Fiets aan het goede adres. U hoeft niet verder te zoeken want wij hebben voldoende keuze uit verschillende fietstassen. Voor ieder wat wils. Op deze pagina staan alle fietstassen die(in de meeste gevallen) geschikt zijn voor E-Bikes. Elektrische fietsen hebben meestal een extra brede bagagedrager en daarom is het vaak moeilijk om een geschikte fietstas te vinden. Bij het bevestigen van een fietstas op een elektrische fiets waarbij de accu onder de bagagedrager zit, is er soms niet veel ruimte tussen de accu en de bagagedrager. Deze tassen beschikken over brede banden waardoor ze vrijwel altijd op elektrische fietsen passen.

De elektrische fiets wint steeds meer terrein. Niet alleen ouderen kiezen voor de E-fiets, ook jongere mensen zwichten voor het gemak van dit unieke vervoersmiddel. Fietsen is weer leuk geworden, nu je zonder al te veel inspanning met 25 kilometer per uur over de weg raast. Voor de mensen die van fietstochtjes houden verkopen wij compacte dubbele fietstassen. Perfect voor het meenemen van een regenponcho, een appeltje en wat drinken voor onderweg. Voor mensen die hun elektrische fiets ook gebruiken voor de dagelijkse boodschappen hebben wij grote dubbele fietstas modellen. Stevig én waterdicht!

Men kan ook kiezen voor zogenaamde afpakfietstassen. Die zijn losse fietstassen die met speciale clips aan beide kanten van de bagagedrager kan worden geklemd. Je kunt hierbij kiezen voor één losse fietstas. Maar je kunt ook aan beide zijden zo'n fietstas hangen. Zo heb je twee tassen die ook nog eens afneembaar zijn. Dat kan bijvoorbeeld erg makkelijk zijn met boodschappen doen. Bovenstaande E-bike fietstassen passen vrijwel op elke electrische fiets. Garantie's kunnen we helaas niet geven omdat er tegenwoordig ontzettend veel ook onbekende electrische fietsen op de markt zijn. Bovenstaande fietstassen zijn geschikt voor een brede bagagedrager. Is jouw bagagedrager extreem breed? Vraag dan eerst via mail of chat aan een van onze medewerkers naar de breedte van de band tussen de fietstassen, zo weet u namelijk zeker dat u aankoop ook past.