Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Damesfietstassen

Outlet Sale: tot wel 50% korting op damesfietstassen! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 125

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 125

Damesfietstassen kopen?

Ben jij op zoek naar een leuke damesfietstas? Kijk eens rond in onze vrolijke webwinkel vol met leuke fietsaccessoires speciaal voor de damesfiets. In tegenstelling tot  herenfietstassen zijn damesfietstassen vaak fleurig. Ze zijn vaak voorzien van kleurrijke printjes en afbeeldingen van bloemen, ruitjes en andere figuurtjes.

Je vindt in onze collectie fietstassen van onder andere Oilily, Basil, Fastrider, Beck en Lief. Koop je één van deze merken? Dan mag je ervan uitgaan dat je voortaan met een degelijke fietstas de straat op rijdt. Deze tassen zijn echt geschikt voor de dagelijkse boodschappen, voor je schooltas of om andere spulletjes in te vervoeren. Een ander belangrijk aspect is dat deze modellen allemaal waterafstotend zijn. Als het regent, zul je dus niet gelijk een heel zwembad in je tas aantreffen.

Kitsch Kitchen fietstassen zijn ook echte damestassen! De zoet gekleurde tassen hebben een ware aantrekkingskracht op vrouwen en jonge meiden. Deze dubbele meidenfietstassen zijn gemaakt van tafelzeil. Je kunt er gerust spullen mee vervoeren, maar als je deze tassen echt vol gaat proppen dan loop je kans dat de naden knappen. Het proppen van spullen in tassen is zowiezo niet verstandig. Er komt dan zoveel spanning op naden te staan, dat ze spontaan kapot gaan.

Het is leuk als de kleuren van je eigen fiets op de een of andere manier weer terug te vinden zijn in je fietstassen. Helaas is dat niet altijd mogelijk, maar wellicht kun je je fiets nog verder oppimpen met een leuke fietsbel, een rieten fietsmand of een bijpassend fietszadelhoesje? Zo creeër je toch een bepaalde en decoratieve sfeer omtrent je damesfiets.

Heb je een Ebike met een brede bagagedrager? En ben je op zoek naar twee enkele fietstassen omdat een dubbele waarschijnlijk niet gaat passen? Ook dan moet je beslist eens even rondbladeren. Wij verkopen namelijk veel losse tassen omdat er in verband met de elektrische fiets, steeds meer vraag naar is. Heb je advies nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via mail of de chat service. Zij helpen u graag verder!