Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Regenkleding

Regenkleding kopen? Van regenponcho tot regenpak voordelig online!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Regenkleding

Regenkleding kopen, en de regen zonnig tegemoet zien?

Met een mooi gepimpte fiets wil je op een regenachtige dag zelf ook mooi voor de dag komen. Dat kan nu met onze hippe regenkleding van Happy Rainy Days! Met een regenjas van Happy Rainy Days hoop je gewoon dat het gaat regenen! De regencollectie is geschikt voor dames, heren en kinderen.

Naast de stijlvolle regenkleding van Happy Rainy Days bieden we bij Pimp Je Fiets ook regenponcho's in allerlei kleuren aan. Ook de kleine weggebruikers op de fiets kunnen bij ons terecht, aangezien we ook regenjassen voor kinderen aanbieden. Verder kun je denken aan een regenbroek, regenjack en regenjas voor jongens en meisjes. Ideaal dus voor regenachtige dagen of voor een heel seizoen als de herfst en winter. Geniet van die regenachtige dag alsof de zon schijnt.

Gemiddeld genomen regent het maar 7% van de tijd van het jaar. Dat is omgerekend ongeveer twee dagen en nachten per maand. Dat lijkt weinig, maarja je zou maar net op dat moment op de fiets zitten, dan behaal je toch een nat pak. En dat ga jij niet leuk vinden! Een regenponcho voor op de fiets is waarschijnlijk de meest gemakkelijke optie. Zo'n ding trek je zo over je hoofd, de uiteinden hang je over je stuur en voila klaar is Kees. Een regenpak zit vaak wat comfortabeler. Nadeel hiervan is dat je het pak niet, zoals bij een regenponcho, in 10 seconden aan kan hebben.

Je vindt in deze collectie van alle soorten regenkleding. Van goedkope wegwerp regenjassen tot aan duurzame kledingtextiel. Stop je regenkleding in een tasje en berg 't netjes op in je fietstassen of je afsluitbare bakkersmand. Zo kan een onverwachte regenbui je niet onaangenaam verrassen en ga jij altijd goed voorbereid op de fiets. Kijk ook op onze site voor verschillende korting en aanbiedingen op diverse regentextiel.