Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bikecap kids

Fietszadelhoesje kopen? Deze zadelhoesjes zijn speciaal gemaakt voor de kinderfiets! Leuk, grappig en fun! Bestel ze vandaag nog online!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Bikecap kids

Zadelhoesje voor de kinderfiets!


Wil jij je fiets lekker pimpen? Dit kan eenvoudig met één van de hippe zadelhoesjes van het merk Bikecap! Voor de kleine kinderfietszadels heeft Bikecap speciale kinderzadelhoesjes ontworpen. Met een zadelhoesje geef je jouw fiets simpel en snel een persoonlijke look en valt jouw kinderfiets op tussen de andere kinderfietsen op het schoolplein. Van bloemen tot stippen en van gras tot sterretjes, er zit voor iedereen wel een geschikt zadeldekje tussen!

Behalve dat zo’n zadelhoesje erg hip en vrolijk is, is het ook nog eens gemaakt van waterdicht materiaal, jij hoeft dus nooit meer op een nat zadel te zitten. Verder is dit fietszadelhoesje eenvoudig met anti-diefstal lint aan het zadel vast te maken. Ideaal om te gebruiken voor om je fietszadel dus! Behalve zadelhoesjes hebben wij van het merk Bikecap ook handmoffen en hoesjes voor om je fietskrat te koop. De meeste printjes kun je leuk met elkaar combineren en ook de Kitsch Kitchen fietstassen passen perfect bij deze stijl.  

Bikecap is een groot merk dat zijn artikelen over de hele wereld verkoopt! Van China tot de Verenigde Staten, overal kom je zadelhoesjes van Bikecap tegen. Vaak denk je dat grote merken uit Amerika komen en dat is meestal ook wel zo. Maar voor merken die fietsen en fietsaccessoires produceren ligt dat net even anders. Die komen bijna allemaal uit het land waar het meest gefietst wordt, namelijk Nederland! Bekende Nederlandse merken die fietsen en fietsaccessoires produceren zijn Gazelle fietsen, Basil met fietstassen, zadelhoesjes, bloemenslingers en fietsmanden. New Looxs, de Poort, Beck en Fastrider met fietstassen, Widek met fietsbellen en fietsonderdelen, Agu met regenkleding en fietskratten en Lastpak met fietstassen, fietsverlichting en andere goedkope fietstaccesoires.

Fietszadelhoesjes van Bikecap...

Wil jij je fiets lekker pimpen? Dit kan eenvoudig met één van de hippe zadelhoesjes van het merk Bikecap! Voor de kleine kinderfiets zadeltjes heeft Bikecap speciale kinderzadelhoesjes ontworpen. Met een zadelhoesje geef je jouw fiets simpel en snel een persoonlijke look en valt jouw fiets op tussen de andere fietsen. Van bloemen tot stippen en van gras tot sterretjes, er zit voor iedereen wel een geschikt zadelhoesje tussen! Behalve dat zo’n zadelhoesje erg hip en vrolijk is, is het ook nog eens gemaakt van waterdicht materiaal, jij hoeft dus nooit meer op een nat zadel te zitten. Verder is dit zadelhoesje eenvoudig met anti-diefstal lint aan het zadel vast te maken. Ideaal om te gebruiken voor om je zadel dus! Behalve zadelhoesjes hebben wij van het merk Bikecap ook handmoffen en fietskrathoezen op pimpjefiets.nl!