Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietslampen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Fietslampen


Zorg er voor dat je gezien wordt in het donker met goede fietsverlichting! Zeker in de wintermaanden wanneer het snel donker wordt buiten heb je goede verlichting nodig. Een voorlicht en een achterlicht zijn verplicht op de fiets. In deze categorie met fietslampen vind je ons assortiment met zowel koplampen voor je fiets als achterlichten waarmee je goed zichtbaar bent.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en soms kun je er zelf niet eens iets aan doen, je kunt je echter wel goed zichtbaar maken op de weg zodat andere weggebruikers jou beter zien en dat maakt de kans op ongelukken natuurlijk wel een stuk kleiner! Met lampjes en reflectie kun je jezelf en je fiets laten opvallen in het verkeer. Je dient er voor te zorgen dat je fiets aan de achterkant zichtbaar is voor het verkeer dat jou van de achterkant nadert en dat je fiets vanaf de voorkant zichtbaar is voor het verkeer dat jou vanaf de voorkant nadert.  Ook is het verstandig voor bepaalde reflectie te zorgen op de zijkanten van je fiets zodat ook auto’s en andere weggebruikers die je vanaf de zijkant naderen je duidelijk kunnen zien.

Fietslampen voor kinderen

Fietsverlichting moet natuurlijk voor zowel volwassenen als voor kinderen in goede orde zijn op de fiets. Omdat kinderen nog niet altijd het gevaar inzien van een fiets zonder licht dien je als volwassene te zorgen dat je kind met goede verlichting de weg op gaat. In deze categorie vind je fietslampen voor zowel kinderen als volwassenen. We hebben hele leuke lampjes voor jongens en meisjes fietsen en voor de voorkant en de achterkant van de fiets.

Het veilig maken van jezelf en je fiets is erg voordelig. In onze webshop bestel je fietslampjes voor erg lage prijzen. Bestel je op een werkdag vóór 16:00 uur je fietslamp in onze webshop? Dan wordt deze in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd en kun je dus direct veilig de weg op!